Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Kasım 2022)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

'Bunları kimseye anlatamazsın' | İş hayatında gizlilik sözleşmesi neleri kapsıyor?

Özel sektörde her gördüğünüzü başkasına anlatamazsınız. Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun başı bu yüzden büyük dertte. Peki, şirketler çalışanlarına neden gizlilik sözleşmesi imzalatıyor? Bu sözleşmelerin sınırı ve kapsamı ne?

Her şeyiyle farklı bir turnuva: Katar 2022

Kiralık taraftar iddiaları, mükemmel tesisleri, adaylık süreci, kışın oynanacak olması ve daha pek çok ayrıntı ile Katar 2022'nin şimdiden daha önce dünyanın görmediği bir Dünya Kupası organizasyonu olacağı kesin.

Biden ve Xi'nin el sıkışması dünyaya ne söylüyor?

ABD-Çin ilişkilerinde yeni bir döneme giriliyor gibi gözüküyor. Dünyanın bir numaralı gücü olma yarışında sıkı bir mücadele içindeki iki ülke, ekonomi için bazı sorunları arkada bırakabilecek mi?

Bu kadar çok toplantı yapmanın bir anlamı var mı?

Kimse toplantıların büyük bir fanatiği değil ancak onlar olmadan da işlerin yürümediği gerçek. Peki neden bu kadar çok toplantı yapıyoruz? İşler başka türlü ilerlemediği için mi, yoksa biraz da konuşmayı mı seviyoruz?

 

Kaynak: Web Özel

Web Özel