Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Eylül Cumartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Eylül Cumartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Pandemi birikiminiz eriyor mu? Endişe etmeyin...

Kapanmaların olduğu aylarda toplumun bir kısmı büyük ekonomik sorunlar yaşarken bir kısmı maaşını almaya devam etti ama harcayacak yer bulamadı. Normalleşme ile birlikte ile harcamaya aç bir kesim dışarı çıktı. Şimdi akıllarında şu soru var: Ya pandemi birikimim erirse?

Merkel arkasında nasıl bir toplum bırakıyor?

Almanya'da 16 yıllık Merkel iktidarı önümüzdeki hafta sona eriyor. Merkel sonrası Avrupa'nın geleceği bir soru işareti. Kendisinden başka Başbakan görmeyen bir kuşağı arkasında bırakıyor. Peki toplum Merkel dönemini nasıl hatırlıyor?

Ya Ronaldo'yu 2013'te alabilselerdi...

Manchester United yıllar içerisinde Cristiano Ronaldo'yu yeniden eve getirmenin yollarını aradı. Bir kez Ronaldo 'hayır' dedi, bir kez de kulüp çok ilgi göstermedi. United sekiz yıldır lig şampiyonu olamıyor...

Facebook'un çifte standardı nasıl çalışıyor? 'Sen Neymar'la bir misin?'

Facebook ünlülerin hesaplarının topluluk kurallarını çiğnemesine göz yumuyor. Paylaşım yaparken sıradan insanları bağlayan kurallar şarkıcılar, oyuncular ve magazin figürleri için geçerli değil. Onlar çıplak fotoğraflar da koyabilirler, nefret suçu da işleyebilirler...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin