Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Ağustos Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Ağustos Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Taliban değişir mi? Herkes 1996-2001 arasını hatırlıyor…

Afganistan'da kontrolü ele alan Taliban'ın her hareketi yakından izleniyor. Örgüt değişim sözü veriyor. Bu söze inanmayanların sayısı hiç de az değil...

Kabil'den sonra mülteci sorunu nasıl şekillenecek?Kabil'den sonra mülteci sorununun nasıl şekilleneceği merak ediliyor. Afganistan'daki güç değişimi Afgan mültecileri nasıl etkiler? Afgan mülteciler ile Suriyeli mülteciler arasındaki fark ne?

Çin'in yeni sınavı: Ya vergi ya bağış...Çin, son 20 yılda ultra zengin kategorisine geçen iş insanlarının elini cebine daha çok atmasını istiyor. İş dünyası parasını korumakta kararlı. Ya zenginlerden daha çok vergi alınacak ya da 'bağış' rica edilecek...

Dünyaca ünlü heykelin benzerine dava açıldı! 'Güldüm, şaka zannettim'Danimarka'nın sembollerinden biri olan Küçük Deniz Kızı adlı heykelin hak sahipleri, ülkenin diğer ucunda bulunan Asaa'daki bir heykel hakkında dava açmaya karar verdi. Heykeltraş Eriksen'in vârisleri tazminat da istiyor. Tepkiler var ancak bu vârislerin ilk girişimi değil.

Fenerbahçe'de 'üçlü' dönemi! Avantajlar, kusurlar: 'Bir alerji var!'Futbol dünyasının yeni trendi, yeniden, bir dönemin favorisi olan 3'lü savunmalar. Fenerbahçe de Vitor Pereira ile bu yola girdi. Peki sarı-lacivertlilerin kadrosu bu sisteme uygun mu? Taraftarların 3'lüye karşı neden "alerjisi" var? Emre Özcan anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global