Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Seçimlerde büyük rekabete sahne oldular... Oylar hangi illerde başa baş?

14 Mayıs seçimlerinin ilk turunda bazı illerde başa baş bir yarış yaşandı. Türkiye'nin en büyük iki şehri İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra Hatay, Uşak, Manisa gibi illerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları birbirine çok yakın.

 Futbolun zirvesinde sahne alan Türkler | İstanbul'daki finale bizden biri...

Takımı Inter ile İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahaya çıkacak Hakan Çalhanoğlu, futbolun zirvesi olan bu arenada yer alan tek Türk isim değil elbette. Daha önce hem A Milli Takımı'nda hem de Alman Milli Takımı'nda top koşturan birçok Türk futbolcu finallerde oynama başarısını gösterdi...

 Seçmen deprem bölgesinde ne dedi? 'Güven hissi...'

Asrın felaketinde en büyük hasarı alan kentlerde Cumhur İttifakı bir miktar oy kaybederken, Millet İttifakı'nın oyları arttı. Oylardaki artış ve düşüşler ise genellikle ittifak ortakları arasında yaşandı. Uzmanlar ise sonuçların güvende hissetme düşüncesini yansıttığını söyledi.

 

 

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim