Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Eylül Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Eylül Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Hastalar 5 dakikalık randevu sistemini anlatıyor: 'Beğenmeyen başka doktordan yine randevu alıyor'

Devlet hastanelerinde daha çok insana randevu verebilmek için 5 dakikada bir randevu sistemine geçildi. Hastalar bu süre içinde dertlerini anlatamayacaklarını düşünürken meslek örgütleri sağlıkta şiddet olaylarının artabileceğinden endişeli.

Fahiş fiyat artışlarıyla mücadele nasıl başlamıştı?

Türkiye yine hayat pahalılığı ile topyekün mücadeleye girişti. 2018 yılının sonuna doğru daha sık gördüğümüz market denetimleri başladı. 2018'de market denetimlerini tanzim satışlar izlemiş, fiyatlar daha sonra biraz normalleşmişti. Peki sorun maliyet artışı mı? Fırsatçılık mı?

Z Kuşağı müzikte bir alışkanlığı değiştiriyor! İşte çarpıcı sonuç...

Herkesin aklında "Z Kuşağı ne ister?" sorusu var... Bu soruyu Z Kuşağı'nın neyi, nasıl yaptığı soruları takip ediyor. Son araştırmaya göre Z Kuşağı'nın müzik dinleme ve keşfetme alışkanları da farklı olacak. Artık video oyunlar da bir müzik keşfetme kaynağı! Peki nasıl?

Bazı insanlar boş zamanları olmasından nefret ediyor! Peki neden?

Tatile çıkmayı sevmiyorlar. Çalışmadıkları her an canları sıkılıyor. Bazı insanlar boş zamana sahip olmaktan hiç memnun değil. Akademisyenlere göre bunun çok çeşitli sebepleri olabilir...

Dünyada zenginler arasında en fazla para kaybeden adam: 'Çalışmaktan ölenler' ve çakılan hisseler...

27 milyar dolar nasıl bir para gözünüzde canlandırabilir misiniz? İşte bu adam bizim aklımıza getiremediğimiz bir parayı son bir yıl içinde kaybetti.

Kaynak: Haber Global TV

z kuşağı