Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Ağustos Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

İstanbul'daki görüntüler korkuttu! Fareler yakın gelecekte nasıl bir tehdit olabilir?

İstanbul Esenyurt'ta dev farelerin kente yakın görülmeleri paniğe neden oldu. Uzmanlara göre sokak hayvanları için bırakılan mama ve su alanlarına dikkat edilmeli. Mesafe ve porsiyon gözetilmeli. Peki farelerden insanlara hangi hastalıklar geçebilir? Son orman yangınları neyi tetikleyebilir?

Herkes gelmesin diye seçerek turist almak istiyorlar...

Türkiye pandemi boyunca turizm gelirinden olmamak için gereken önlemleri aldı. Avrupa başkentleri ise pandemiyle birlikte turistlerin azalmasından memnun. Bundan sonra ise seçerek turist almanın yollarını arayacaklar. Kimi uçak biletlerine taban fiyat koymayı bile değerlendiriyor...

Bir gecede teslim edilen yerler... Afgan ordusunda rüşvet çarkı nasıl işliyor?

ABD milyarlarca dolar harcasa da 20 yılda kapasitesi olan bir Afgan Ordusu kuramadı. Ordunun içinde büyüyen rüşvet çarkı en sonunda kurşun atılmadan teslim edilen vilayetlere sebep oldu.

Marcao - Kerem Aktürkoğlu olayının psikolojik etkisi! Uzmanlar yorumladı...

Galatasaray'ın deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yendiği maça Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması damga vurdu. Galatasaray'ın bu şok etkisi yaratan olayı nasıl çözüme kavuşturacağı merak edilirken Haberglobal.com.tr'ye konuşan uzman isimler kavganın muhtemel etkisi ve detaylarını yorumladı.

Tartışma yaratan karar: 'Şeriata aykırı! Cansız mankenlerin başı olmayacak!'Nijerya'nın şeriatla yönetilen eyaletlerinden biri olan Kano'da şeriat polisinin başı Haruna İbn-Sina, "Mağazalarda kullanılan cansız mankenler başsız olmak zorunda" dedi. Karar tartışma yarattı lakin bu Haruna İbn-Sina'nın ilk ses getiren uygulaması değil!

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin