Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Haziran Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Haziran Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Randevusu olmayana da aşı yapılıyor... '8 bin kişiyi geri çeviremezdik'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün 8 bin randevusuz kişiye aşı yapıldığını açıkladı. Bir süredir aşıların ziyan olmaması için de bu yöntem uygulanıyor. 6 kişilik grup tamamlanmıyorsa 'Aşı olmak isteyen var mı?' sorusu hastane koridorlarında çınlıyor...

Hayvanseverler endişeli: "Hapis cezaları tutuklamaya dönüşmeyebilir"

Hayvanlara karşı işlenen bazı suçlara getirilmesi beklenen hapis cezalarının 2 yıldan az olması, bu cezaların tutuklamaya dönüşmeyerek para cezasına çevrilmesi konusunda endişesi yarattı. Pek çok endişeyi ve talebi HAYTAP Başkanı Şenpolat ile İstanbul Barosu'ndan Deniz Tavşancıl Kalafatoğlu anlattı.

Hâlâ aşı randevularına gitmeyenler var: Kötü niyet mi geç kalma sorunu mu?

Aşının 40 yaşa inmesiyle birlikte randevuya gelmeyenler daha fazla göze çarpmaya başladı. Randevusuna zamanında gelenleri boşuna bekletiyorlar aynı zamanda aşılama hızının da düşmesine neden oluyorlar. Peki randevu alıp aşıya gelmemek neden? Kötü niyet mi? Yoksa kronik geç kalma sorunu mu?

Ev işi yapmayan erkeklere bilimsel yaklaşım: Aksiler ve çok para kazanıyorlar

Yapılan bir araştırmaya göre ev işlerinde eşleri ile birlikte sorumluluk paylaşmayan erkekler eşleri ile birlikte ev işi yapan erkeklerden daha fazla para kazanıyor. Ev işi yapmayan erkeklerin empati duygusundan da yoksun oldukları gözlendi...

Rusya'nın siber ordusu: 'Onlar da bir sanatçı gibi'

Birbirlerini çok sevmedikleri sır olmayan Biden ve Putin çarşamba günü bir araya gelecek. Masadaki önemli konulardan biri Rusya'nın siber ordusu olacak. Putin'e göre hackerlar bir sanatçı olsa da Kremlin devlet ile hackerlar arasında bir bağ olmadığını söylüyor.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin