Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Eylül Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Eylül Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Yüz yüze eğitimde ilk hafta: Öğrenciler tedbirlere kısmen uyuyor, öğretmenler endişeli ama mutlular

Yüz yüze eğitimde bir hafta geride kaldı. Peki bu süreçte öğretmenlerin gözlemleri ne oldu? Yapılan ilk hafta araştırmasında düşük de olsa bir kesimin hala aşısız ve aşıya karşı olduğu belirlendi. Öğretmenler mevcut süreçte ders saatlerinin kısaltılması talebinde de hem fikir. İşte çarpıcı veriler!

Afganistan'ın en kritik günleri: Bir milyon çocuk...

ABD'nin ülkeden çıkması ve Taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından Afganistan için belirsizlik tablosu sürüyor. Birleşmiş Milletler, yardım çağrısı yaparken yaklaşan kış aylarını hatırlatıyor ve bir milyon çocuğun açlık ve ölüm riskiyle burun buruna kalacağını ifade ediyor.

Beşiktaş Borussia Dortmund maçının şifreleri! Dortmund'un zaafı, Kartal'ın anahtarı...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi macerası Vodafone Park'ta başlıyor. Çarşamba akşamı 19.45'te Alman devi Borussia Dortmund'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, Avrupa serüvenine iyi bir giriş yapmak istiyor. İşte dev maçın şifreleri...

Yer yerinden oynadı! Nedir bu Met Gala?

New York'un ev sahipliği yaptığı Met Gala, her zaman olduğu gibi bu sene de sosyal medyayı sallamayı başardı. Oldukça farklı tasarımlarla galada boy gösteren ünlülerden bazıları politik mesajlarını da geceye taşıdı. Peki nedir bu Met Gala ve önemliyse neden önemli?

Kaynak: Haber Global TV

MET Gala Yüz Yüze Eğitim beşiktaş şampiyonlar ligi Dortmund