Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Mayıs Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Mayıs Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Finlandiya NATO için kolları sıvadı, peki ya İsveç?

Finlandiya Cumhurbaşkanı ve Başbakanı NATO'ya katılmak için kolları sıvadı. Kıta Avrupa'sında yıllardır görülmeyen böylesi bir hareket bütün dengeleri değiştirebilir. Rusya askeri olarak karşılık vereceğini söylerken NATO üyesi olmayan İsveç'te de uzun süredir bir hareketlilik hakim.

Otomobilini takas etmek isteyenler ne diyor? 'Kenarda 3-5 bin TL param bulunsun...'

Bazı vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için otomobillerinin modelini düşürmek istiyor. Takas yöntemi ile hem hala bir otomobil sahibi olmak hem de bir miktar para kazanmak isteyenler ilan sitelerine otomobillerini koyuyor. Peki şu anda aracını takas etmek isteyen vatandaşlar ne söylüyor?

Eşler aynı şirkette nasıl çalışabilir? Ast-üst ilişkisi ve çalışanın hakkı...

Kurumsal hayatta konuşulan konulardan biri de eşlerin ya da çiftlerin aynı iş yerinde çalışmalarının performansa ve iş ortamına etkileri. Uzmanlar ve çalışanlar anlatıyor...

Parıltılı K-Pop dünyasının zor yanlarını anlattı: 'Tedavi olma!'

K-Pop yıldızı Eric Nam, kariyerinde yaşadığı zorlukları ve ABD doğumlu bir Güney Koreli olmanın müzik yaşantısını nasıl etkilediğini gençlerle paylaşmaya karar verdi. Nam, Asyalıların "psikolojik sorunlarını konuşma tabusunu" yıkarken, K-Pop starlarının üzerindeki baskılara da ışık tutuyor.

Bitcoin ve kripto paralarda tarihi düşüş neden?

Bitcoin'deki dalgalı düşüş trendi devam ederken 26 bin doların altı da görüldü. Kripto paralardaki genel düşüşün kuşkusuz birçok sebebi var ancak bunlardan bazıana sebepler olarak öne çıkmakta... Diğer piyasalar, oynaklık, yasal düzenlemeler ve Luna...

 






Kaynak: Haber Global TV