Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Mart 2021 Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Mart 2021 Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Vatandaşlık ve geçici koruma statüsü arasında Suriyeliler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında Suriyeli mültecilerin durumu yeniden gündeme geldi. Mülteciler üzerine çalışmalar yapan isimler yasal statüler arasındaki farklı anlatırken, Türk vatandaşı olan ve "Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum" diyen Ahmet Hamo ise yaşadıklarını aktardı.

O binlerce kahramandan sadece biri... İki kez Covid'e yakalanan doktor anlatıyor!

Türkiye'de Covid'e yakalanan ilk doktorlardan biriydi. Hastalığı atlatır atlatmaz tekrar hastalarını tedavisine devam etti. Bu süreçte iki kez Covid'e yakalandı. Bu savaştan da zaferle ayrılmayı başardı. Size dört bölümde bir kahramanın hikayesini anlatıyoruz! 

Almanya neden İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez bir partiyi incelemeye aldı?

Ülkedeki neo-Nazi grupların sempati duyduğu Almanya'nın en büyük ana muhalefet partisi AfD hakkında Alman istihbarat örgütü tarafından inceleme kararı alındı. Karar kısa sürede bozulurken göçmenlere karşı işlenen suçlarda Alman devletinin gerekli hassasiyeti göstermediği yorumları yapılıyor...

Haber Global Web Özel özel haber