Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ocak 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Türkiye'nin havadaki kartalları ne durumda?

Türkiye savunma sanayinde çok önemli adımlar atıyor. Kızıelma, Milli Muharip Uçak ve Hürjet'in isimlerini duymuşsunuzdur. Peki bu uçaklar muhabere alanında orduya nasıl avantajlar sağlayacak?

5 soru 5 cevap: Brezilya'yı şimdi ne bekliyor? 'Eğer Bolsonaro sığınmak isterse...'

Artık Brezilya'nın “eski devlet başkanı” konumundaki Bolsonaro ve takipçileri bir süredir bu durumu kabullenmiyor ve seçime hile karıştığını öne sürüyordu. Fanatiklerin Kongre'yi basması ise bardağı taşıran son damla oldu. Şimdi gözler ABD'deki Bolsonaro'da. Peki Bolsonaro ne alemde?

Şöhreti yönetmek: Bağımlılık, tükenmişlik ve duygusal açlık...

Bir zamanlar arkalarında medya ordusu ile dolaşan ve attıkları her adım gündem olan ünlülerin bir kısmını artık sadece "Son hali şoke etti" haberleriyle görüyoruz. Bir de ara ara sosyal medyada skandallar ile anılan "eski ünlüler" var? Peki bu büyük isimlere ne oldu, şöhretlerini yönetemediler mi?

Aidatlara da yeni yıl zammı | Haksız olduğunu düşünüyorsanız...

Yeni yılla aidat bedellerine gelen zamlar konut sakinlerini düşündürüyor. Görece uygun kirada oturan vatandaş da aidat bedeline gelecek zamdan endişeli. Peki istenilen aidat bedelini ödeme gücü olmayan konut sakinlerinin hakları neler? Aidat zamlarını kim, neye göre belirliyor?

Denge, veda ve panzehir!

Trabzonspor Alanya'dan 5 yediği maçta 'dengeyi' aradığını gösterdi. Okan Hoca, Jesus'un oyununa panzehir buldu. Weghorst Kasımpaşa maçında veda etti.