Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Haziran Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Haziran Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

7 SORU 7 CEVAP | Hatırlatma dozu nedir?

14 Ocak'ta toplu aşılamaya başlayan Türkiye'de 6 ayın tamamlanmasına az bir süre kaldı. Artık 3. dozların yapılması konuşuluyor. Peki 3. doz olup bir daha olmayacak mıyız yoksa hatırlatma dozu olarak sürekli aşı olacak mıyız?

İç Anadolu'da obruk tehlikesi büyüyor! 'Kuraklıktan sıra gelmedi...'

Konya'dan sonra çevre illerde de oluşmaya başlayan obruk (büyük derin çukur) sorunu derinleşmeye başladı. Afyon'dan sonra Eskişehir'de de obruklar oluştu. Ancak bu yıl hem kuraklığın derin etkileri hem de artan maliyetlerin etkisiyle obruk sorununun çözümüne sıra gelmiyor.

Milli Takım'ın unutulmaz 10 anı: Zaferler, hayal kırıklıkları...

Heyecan dorukta, Euro 2020 geldi çattı. Ülke olarak turnuva havasına girdiğimiz şu sıralarda maziyi de hatırlamak hem umut veriyor hem de heyecanı artırıyor. Biz de Türkiye'nin, Bizim Çocuklar'ın unutamadığımız 10 anını derledik.

Balçık... Müsilaj... Koku... Hangi su kaynağını nasıl temizledik?

Marmara Denizi 'imdat' diye bağırırken İstanbul'da geçmiş yıllarda pek çok dere için temizlik ve ıslah çalışması yapıldı. Ayamama Deresi'nin taşması sonucu onlarca canımızı vermiş, Haliç'in kokusundan yanından geçemez olmuştuk...

Millet İttifakı'nda seçim hesapları… Tek aday? Ayrı aday?

Türkiye'nin sıcak gündemi sürekli değişse de erken seçim tartışmaları uzun zamandır konuşuluyor. En çok merak edilen konulardan biri ise Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı… Gelin son dönemdeki gelişmeleri bir hatırlayalım…

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global