Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Temmuz Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Temmuz Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Sırası gelen yaklaşık 23 milyon vatandaş aşı olmadı

Aşılamada ilk tur bitti. Artık üçüncü dozlara geçilirken Türkiye tedarik sorununu çözdükten sonra hızlıca aşı yapmaya başladı. Her şeye rağmen yaklaşık 23 milyon vatandaşın çok büyük bir bölümü aşı olmayı tercih etmedi veya aşı konusunda kararsız. Aşı olanların yüzde 66'sı kadar bir grup aşı olmadı.

Son zamlardan sonra elektrik faturaları ne olacak?

2019 Ocak'tan bu yana elektriğe gelen zam yüzde 33 iken, doğalgazda yüzde 67.2'yi buldu. Elektrik Mühendisleri Odası'nın hesaplamasına göre, bir ailenin aylık elektrik faturası yılbaşından bu yana 27 TL artarak 210 lirayı aştı. Peki son zamlar memur ve emeklinin temmuz ayı zammına yansır mı??

Renkleri değişiyor, içindeki balıklar ölüyor! Sadece Marmara değil göllerimiz de alarm veriyor

Göllerde balıklar ölüyor, yengeçler karaya vuruyor. Türkiye Marmara'daki müsilajı konuşurken tatlı su kaynakları göllerimiz de alarm veriyor. Yakın zamanda kuruyacak göl sayısıyla ilgili çarpıcı tahminler var...

Yok böyle sıcak! 'En sağlıklı insanda bile üç saatte ölümcül etki...'

Dünya sıcaktan kavrulurken Pakistan'ın Jacobabad şehri rutin olarak bambaşka bir seviye yaşıyor. Sıcaklık ve nemin birleşmesiyle öyle bir durum ortaya çıkıyor ki uzmanlara göre en sağlıklı insan için bile birkaç saat içinde ölüm tehlikesi ortaya çıkıyor!

Irak ve Afganistan işgallerinin arkasındaki adam: Donald Rumsfeld

Irak ve Afganistan işgallerinin arkasındaki adam Donald Rumsfeld 88 yaşında hayatını kaybetti. Arkasında pek çok sır ve sert bir mizaç bırakarak...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global