Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bir tartışma: İşe eşofmanla gitmek | Mümkün mü, yoksa uygunsuz mu?

Son yıllarda iş yaşantısında değişmez denen birçok uygulamanın değiştiğine şahit olduk. Bu değişime ilişkin tartışmalardan biri de kıyafet kuralları... Kapanmadan önce başlayan ofiste rahat olma trendinin "işe eşofmanla gidebilme" trendine dönüşmesini isteyenler de var, buna tepki gösterenler de.

 'III. Charles ne kadar zengin olduğunu bilmiyor...' İngiltere kralının kaç parası var?

6 Mayıs'ta taç giyme töreni düzenlenecek olan İngiltere Kralı III. Charles, kişisel varlığıyla gündemde. Kraliyet ailesine yakın kaynaklar, "Kral'ın servetinin tutarının farkında olmadığını" söylüyor.

 Kaçacak yer kalmadı mı? Tsunami kaçış alanları bina yanları

İstanbul'da olası büyük Marmara depreminin ardından meydana gelmesi beklenen tsunami dalgalarına yönelik uyarılar mevcut. Afet anında insanların kaçması gerektiği yönü gösteren bu tabelaların konumları dikkat çekiyor. Çünkü tsunami sırasında tabelaların gösterdiği yöne kaçmak pek mümkün değil.

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim