Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (09 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (09 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bu Amerikalı dünyanın her yerinden pasaport topluyor | Osmanlı'dan Kraliçe'nin ulağına...

Instagram'da yer alan 'Vintage Pasaport Collector' isimli sayfa tarihe adeta ışık tutuyor. Çoğunluğu birinci ve ikinci dünya savaşlarından kalma pasaportların arasında Osmanlı ve Cumhuriyetin ilk yıllarına ait pasaportlar da mevcut. Hesabın sahibi Ross Nochimson, Haberglobal.com.tr'ye konuştu.

 Uzak ilişki: Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor mu?

Günümüzün teknolojik imkanları uzak ilişki yaşamayı daha mümkün kılmakta. Ancak uzak ilişki pek çok durumda normalden fazla çaba gerektiriyor. Arada mesafeler ve belki de saat farkı varken bir ilişkiyi sağlıklı şekilde sürdürmek mümkün mü? Uzak ilişkinin hassas noktaları neler?

 Türkiye seçimlere odaklandı... | Peki şu an bizim dışımızda neler oluyor?

Türkiye genel seçimlere gün sayıyor. Siyasetin gündemi bir hayli yoğun. Biz seçim gündemiyle ilgilenirken dünyada da önemli gelişmeler yaşanıyor. Pakistan eski Başbakanı İmran Khan tutuklandı. Çin'le Kanada arasındaki diplomatik kriz büyüyor ve 67. Eurovision finali Cumartesi günü gerçekleşiyor.

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim