Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (03 Ocak Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (03 Ocak Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Omicron ile sürü bağışıklığı sağlanır mı? 'Hastalanma pahasına...'

Hafif seyrettiği düşünülen Omicron varyantı sürü bağışıklığı ile salgının sonunu getirir mi? Doktorlar bu konuda iki kez düşünüyor. Yavaş yavaş yayılırsa olumlu olabileceğini düşünüyorlar ancak hastalanma pahasına bu yöntemin tercih edilmesinden şüphe duyuyorlar.

EBA'dan sonra tekrar başladı... Öğretmenler neden öğrencilere şiddet uyguluyor? Çözüm ne?

Eğitimin EBA'nın ardından tekrar okullara taşınması ile birlikte okullarda öğretmen dayakları da başladı. Öğrencisine yumruk, tekme, tokat atan öğretmenlerin elinden çocukları bazen başka bir öğretmen bazen de sosyal medyanın gücü kurtarıyor.

 

Yeni yılda neye, ne kadar zam geldi?

2022 yılına girdiğimiz veya girmeye hazırlandığımız dakikalarda pek çok yeni zammın duyurusu yapıldı. Elektrik faturasına en az yüzde 50, doğalgaz faturasına ise yüzde 25 zam geldi. İstanbul'da köprülerden çift yönlü ücret alınmaya başlandı. Şimdiden Ocak ayı enflasyonu merak ediliyor.

Diamond Elite Platinum Plus: 'Cem Yılmaz'ı daha çok seviyorum' | 'Eski tadı yok'

Türkiye'de komedi dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden olan Cem Yılmaz'ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ın sosyal medyayı sallayacağı daha Netflix'te gösterime girmeden belliydi. Sosyal medya Yılmaz'ı daha çok sevenler ve yine 'eskisi kadar komik bulmayanlar' olarak ikiye bölündü

 Her gün koşan insanlar: '52 yıldır ara vermedim'

Yıllardır her gün ara vermeden koşan insanlar var. Ama öyle böyle bir zaman diliminden bahsetmiyoruz, aralarında bunu 52 yıldır yapan da var.

Kaynak: Haber Global TV