Fatih Ürek Demet Akalın'a ateş püskürdü: Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef değilsin

Buket Aydın Gündem haberleri

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu Fatih Ürek oldu. Demet Akalın ile arasında yaşanan gerginliğe değine Ürek," Çarşısı pazarı açık olsun, hayırlı işler diliyorum. Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef Demet'çiğim, değilsin." dedi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu Fatih Ürek oldu. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt veren Ürek'in açıklamalarından satır başları şöyle:

 - Z kuşağının dünya ve ülke meselelerine biraz daha açık olması lazım. Lütfen daha objektif olun çünkü zaten siz karar vereceksiniz, bizden geçiyor. 

- Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. 

MEHMET ALİ ERBİL'İN TİKTOK HESABI

- Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor.

- Seda Sayan işe yıllara dayanan bir arkadaşlığım var. Birlikte çok eğleniriz. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler. 

- Safiye Soyman çok iyi niyetli bir kadındır. Çok sevgi doludur. Oğluna çok özel bir ilgisi var.

"TAYT" ELEŞTİRİSİ

- İnsanların giyimine kuşamına hiçbir zaman karışmam. Ben biraz "fashion" tarafından olaya bakmaya çalıştım. Her kıyafet senin üstüne olacak diye bir şey olamaz. Tayt giyilebilir artık çok rahat bir şey fakat ben öyle insanlar gördüm ki bütün vücut hatları kat kat ve çok çirkin bir görüntü... Bence 20 yaşından sonraki genç kızlar tayt meselesinde dikkatli olmalı. Eskiden bu taytlara içlik diyorlardı. Artık içliği geçtik don, külot, tanga ile çıkıyorlar.

Fatih Ürek Demet Akalın'a ateş püskürdü: Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef değilsin - Resim : 1

"MUHAFAZAKARIM"

- Ben aslında muhafazakarım. Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor. 

- Başarı yalnızlaştırıyor. 

"BENİM KREDİ BORÇLARIM VARDI, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

- Ben televizyonda olmalıyım. Bütün televizyoncu arkadaşlarım bunu diyor. Öğlen kuşağı programı yükselttim, bu benim başarımdır. Benim programım 1 haftada biter diye düşündüler, ilk 5'e girdi. Sonra bir anda bitirdiler programı, açıklama yapmadılar, "Tartışmaya açık bir konu değil" dediler. Başımdan aşağı soğuk su indi sanki. Ben önce tutulurum, sonradan açılanlardanım. Tutuldum... O dönem pandemi girdi, sahneler kapandı ve benim kredi borçlarım vardı. Hakkımı helal etmiyorum. Ben sevildiğimi biliyorum. Yurt dışında konser verdiğimde beni görüp heyecanlanıp vefat edenler var. Benim güzel kalbimi neden kırıyorsunuz? Ben izleyicinin istediği bir insanım, televizyonda olmak zorundayım. 

- Ben cumhurbaşkanımızı da seviyorum. Yandaşlıktan değil, iyi bir lider olduğunu düşünüyorum ama partilerle işim olamaz benim. Önemli bir hatip olduğunu görüyorum, liderlik vasfı var. Meral Hanım'ı da seviyorum, Kemal Bey'e de sempatim var. Particilik işim yok benim, siyasetten hiç anlamam. Bu yasaklamadan 2 hafta önde Emine Erdoğan beni yanına çağırdı ve tebrik etti. 

- Şimdi bir sürü yapımcı "korkuyoruz" diyor. Artık gücüme gidiyor, 60 yaşına geliyorum. 

DEMET AKALIN'A TEPKİ: "TAPILASI BİR KADIN OLMAK İSTİYORSUN AMA MAALESEF DEĞİLSİN"

- Demet Akalın kendi dengelerini korumak zorunda artık bunu düşünsün, bir anne artık çünkü. Şu andaki kalıbından çıkması gerekiyor. Yanlış insanlarla temasa girdi, kaybediyor. Böyle giderse de kaybetmeye mahkum. Özünde çok iyi, yardımsever bir insan ama benim için sıfırlanmıştır. Kimlerle konuştuğuna dikkat etsin. Kızına beddua etmişim ben, öyle söylemişler ona. Çok mantıksız... Halbuki onun için bahane oldu bu. Benim bunu söylemeyeceğimi biliyordu, saçmaladı. Çarşısı pazarı açık olsun, hayırlı işler diliyorum. Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef Demet'çiğim, değilsin. 

- Pandemide çok sanatçı ziyan oldu.

"ASLINDA İLK RAP MÜZİĞİ OKUYANLARDAN BİRİ BENİM"

- Rapçi arkadaşlar o kadar çok var ki hiçbirini tanıyamıyorum. Korkunç da paralar alıyorlarmış. Aslında ilk rapi okuyanlardan biri benim. Hatta şarkımı da Serdar Ortaç da yazdı. Serdar çok yetenekli bir adam zaten. 

- Bülent Ersoy çok enteresan bir insan. Beni çok sever biliyorum ama çok zordur. Bizim gizli konuşmalarımız olduğu için çok eğleniyoruz ama herkesin harcı değil onunla sahne almak. Onu da doldurdular bir kere, kapıları yüzüme çarptı. "Öyle mi, gelmiyorum" dedim. "Çocuğum neden öyle yaptın" diye beni aradı. 

- Ajda Pekkan'ın sağlık durumu iyi. 

- Sinema yapmak istiyorum. 

- Sevgili Ata Demirer'den haber bekliyorum. Ne olduğunu söylemedi, sadece bekle dedi. 

 - 13 yaşında turneye çıktım, Bursa Devlet Tiyatrosundaydım. Bursa'da hocalarım benimle çok gurur duyarlar. 

- Ben hakkım olanı istiyorum, ben her şeyde çok iyi olmak istiyorum. Buradan da sesleniyorum, lütfen her şeyin içine çok girmeyin, ben işimi yapayım.

- 1966 senesinde Erzurum gibi bir yerde Fatih ismi yok. Annem 3 kızdan sonra beni doğuruyor. Rüyasına bir adam giriyor, oğlun olacak, ismini Fatih koy demiş. Nüfusa gidiyor annem Fatih Sultan Mehmet koymak istiyor adımı, nüfusta koymuyorlar, kabul etmiyorlar.

- Büyük ablam genç yaşta vefat etti. Sonraki kız kardeşimle görüşmüyorum. Küçük kız kardeşim de yıllardır yurt dışında zaten. Kimse kalmadı yani, kimse yok.

"NUR YERLİTAŞ KAPRİS YAPIYOR DİYORDUK, MEĞER KADIN HASTAYMIŞ"

- Nur Yerlitaş'ı anmadan günüm geçmiyor. Son yıllarda bir tuhaflık vardı onda. Hepimizin kalbini kırdı. Ben engelledim onu telefonda. O kadar kalbimizi kırıyordu ki. Sonra sonra anladık ki meğerse çok hastaymış. O hastalık beynini etkilemiş. Ama onun yaptığı her şey efsane. Aslında büstünü yaptırmak lazım, anmadan edemiyoruz. Çok ince esprileri vardı, çok özlüyorum, çok erken gitti. Şöhret budalası oldu kapris yapıyor diyorduk, meğer kadıncağız hastaymış. Nurlar içinde yatsın, efsaneydi. 

- Ben ameliyattan sonra çok zayıfladım. Bir de o modacıyı çok severim. Mağazaya gittik. Bütün cemiyet oradaydı, olan bize oldu. Biz bakarken o arada kapı açıldı, üstümüze insanlar gelmeye başladı. Orada zaten Nur'un paniği tuttu, ben bir mankene sarıldım. İndirim günüydü sonuçta, çok indirimliydi. O cemiyetteki hanımları neden göstermediler acaba? Bu benim doğal halim, insanlar da buna gülüyor zaten... 

"BEN KENDİ KENDİMİ DÖVERİM, TOKAT ATARIM KENDİME"

- Benim zorum kendime, çok disiplinliyim. Bizim gibi deli insanlar kendine zor. Yaş geçtikçe hastalık hastası olmaya başladım. Bu durumum yakın dostlarım arasında da dalga konusu oluyor, alay ediyorlar benimle. Ben kendi kendimi döverim de, tokat atarım kendime pat diye. Kendimi çok yargılarım. İnsanlara güvencim beni mahvetti. Bana çok kazık attılar. 

- Şov dünyasında gerçek olursan insanlar seni çok seviyor. Sahtekar olursan bitiyorsun. 

- Berdan Mardini'nin tayt giymesine anlam veremedim. 

- Alaturka okuduğumda kendimden geçerim. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

buket aydın ile yüz yüze Fatih Ürek