Ekrem İmamoğlu'dan Cemal Canpolat'a çok sert tepki: Yalanlarında boğulsunlar

CHP Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu'dan Cemal Canpolat'a çok sert tepki: Yalanlarında boğulsunlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP 38.Olağan İstanbul Kongresi’nde oyunu kullandı. İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nden ayrıldığı sırada çevresindeki partililere, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı ve delege seçimlerinin yapıldığı kongrede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da oyunu kullandı. İmamoğlu oy kullanmak için sahneye geldiği sırada partililer sloganlar eşliğinde, destekte bulundu.

Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Cemal Canpolat'a tepki gösterdi. İmamoğlu, Bu neydi ya Ayıp ya, rezil olduk. Türkiye izliyor bizi diyerek tepki gösterdi. 

İmamoğlu, oy kullandıktan hemen sonra Haliç Kongre Merkezi’nden ayrılmak için çıkışa yöneldi. Bu sırada partililerle fotoğraf çektiren ve sohbet eden İmamoğlu’nun çevresindekilere, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" şeklinde konuştu. İmamoğlu, daha sonra kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı. Kongrede seçim işlemleri hala devam ediyor.

CEMAL CANPOLAT'IN SÖZLERİ

CHP'nin İstanbul İl Başkanı adaylarından Cemal Canpolat, İmamoğlu'nu hedef alan sözler söylemişti. Belediyede kadroların liyakattan uzak oluşturulduğunu söyleyen Cemal Canpolat, "Kimse kendine paye çıkarmasın. Belediye başkanı olduktan sonra, CHP örgütünü dışarıda bırakmayı kabul edemiyorum. CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum. Şimdi, CHP delegeleri size sadece oy vermek için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Ekrem İmamoğlu CHP Haliç Kongre Merkezi