Eda Ece: Ölene kadar ülkem için çalışacağım

Kahramanmaraş Depremi Deprem
Eda Ece: Ölene kadar ülkem için çalışacağım

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Pek çok ünlü isim de depremzedeler için harekete geçti. Bu isimlerden biri de oyuncu Eda Ece. Sosyal medya paylaşımlarıyla bölgeye destek olan Ece, dükkanlardaki rafların boşaldığını belirterek duygularını dile getirdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye tek yürek oldu. Yaşanan deprem felaketi sonrası herkes canla başla çalışırken sanat dünyası da birlik ve beraberlik mesajları veriyor. O isimlerden biri de oyuncu Eda Ece oldu.

Eda Ece: Ölene kadar ülkem için çalışacağım - Resim : 1

Ünlü isim, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Dükkanlardaki rafların boşaldığını gören ve çok duygulanan Eda Ece, şahit olduğu anları sosyal medyadan yaptığı bu paylaşım ile anlattı.

Eda Ece: Ölene kadar ülkem için çalışacağım - Resim : 2

"KURTULUŞ SAVAŞLARI BÖYLE ANLATILDI BİZE"

Ece, paylaşımında "Gezdiğim her yerde bulabildiğim erzak, ilaç, bebek eşyası, kıyafet, dükkanlarında, battaniye her bulabildiğimi aldım ve gördüm ki raflar boş. Sizi çok seviyorum Türk halkı. Sendeki yürek kimsede yok. Her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Kurtuluş savaşları böyle anlatıldı bize işte biz böyle bir ülkeyiz! Ölene kadar buradayım, ülkem için çalışacağım, hiçbir yere gitmem" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

kahramanmaraş deprem Kahramanmaraş depremi Eda Ece