Haluk Levent: Benden bir kahraman yaratılmasın

Ahbap Haluk Levent Kahramanmaraş Depremi Deprem
Haluk Levent: Benden bir kahraman yaratılmasın

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından bölge için gece gündüz demeden çalışan Haluk Levent, “Benden de bir kahraman yaratılmasın. Benden siyasi bir figür olmamı kimse beklemesin" dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremin ve sayısız artçının ardından, varını yoğunu ortaya koyarak çalışan isimlerden biri Haluk Levent. Levent, kurduğu yardım platformu AHBAP sayesinde deprem bölgesindeki insanlara dur durak vermeden yardımcı oluyor.

“BİZLERİ SİYASETİN İÇİNE ÇEKMEYİN LÜTFEN!”

Bugün acil ihtiyaçlar için İstanbul’a gelen Haluk Levent, sosyal medya üzerinden “Benden de bir kahraman yaratılmasın. Benden siyasi bir figür olmamı kimse beklemesin. Her yıl aynı şey. Kısacası kimse bizleri siyasetin içine çekmesin lütfen!

Ama ben geçen yıllarda olduğu gibi toplanan paranın her kuruşunu faturasına kadar yayınlarım, yayınlayacağım da" diyerek takipçilerine seslendi. 

"AHBAP TÜRKİYE'DİR"

Haluk Levent bir diğer paylaşımında ise, “Koordinasyon merkezinde olduğumuzdan ve her saniye bölge ile görüştüğümüzden görmemişim. AHBAP tt olmuş.

Çok görüşten insan AHBAP’ı politik figür yapmaya kalkmış. Çok üzgünüz. AHBAP’ta yüzbinlerce gönüllü var. Ve tek konuşulmayan şey günlük politikadır. Çünkü AHBAP Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Haluk Levent AHBAP deprem deprem yardım