Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli zammı mesajı

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Emlak ve kira piyasası yakında dengeye kavuşacaktır. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız, bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Emekli zammıyla ilgili mesaj veren Erdoğan, "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız, bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız" diye konuştu.

Erdoğan, "Emlak ve kira piyasası yakında dengeye kavuşacaktır. Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

"28 Mayıs'ın Türk siyasetindeki artçı sarsıntıları hala devam ediyor. Muhalefette hemen her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Masanın altına sayısız ihaneti, kumpası saklamışlar. Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmıdır. Asıl vahim pazarlıklar henüz kamuoyunun malumu olmamıştır. Yani bu pilav daha çok su kaldıracaktır. 

Seçimlerden bu yana geçen her gün, ülkemizin nasıl büyük bir uçurumun kenarından döndüğünü bizlere tekrar tekrar hatırlatıyor. Tercihini farklı yönde kullanan vatandaşlarımız da bunların durumunu gördükçe Allah'a hamdediyor.

Bazı karanlık noktalar da artık açıklığa kavuşturulmalı. Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Önünüze gelene devleti rehin verdiniz. Peki, sizin için oy dilenen Kandil'deki terör baronlarına neyi taahhüt ettiniz? Pensilvanya'daki hainlere hangi sözleri verdiniz ki, bu alçaklar uçak bileti paylaşıyorlardı? ABD'deki hamburgercide 8 saat, kimlerle ne konuştunuz? Kazanıyoruz tiyatrosunu niçin oynadınız?

Hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler. Onurlu siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsinler. Madem ya kaset kumpası ile oturdukları ya da atadan dededen miras kaldıkları koltuklarını terk edemiyorlar, en azından hataları ile yüzleşerek hem kendileri hem de milletin hayrına bir iş yapsınlar. 

"EMEKLİLER İÇİN ADIMLARI YIL SONUNA KADAR ATACAĞIZ"

Emlak ve kira piyasası yakında dengeye kavuşacaktır. Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız, bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. 

Şehirlerine hizmet için harcamaları gereken kaynakları reklama ayıranlar, sosyal medya belediyeciliğinin önüne geçemezler."

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti