Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Büyükçekmece' tepkisi: 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz

HaberGlobal.com.tr
Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Büyükçekmece'de yaşananlara tepki gösteren Erdoğan, CHP'ye seslenerek "31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz" dedi. Erdoğan, Yalova ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, "Yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Büyükçekmece'de başörtülü yaşlı teyzeye saldırıyor, boğazından adeta gırtlaklıyor. Anan yaşındaki kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz" dedi. 

Erdoğan, Yalova'nın ilçelerinde aday gösterilecek AK Parti adaylarını da açıkladı. 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

"Yalova'da yeniden aday gösterdiğimiz mevcut belediye başkanımız Mustafa Tutuk'a başarılar diliyorum. Mustafa kardeşimizi en yüksek oyla sandıktan çıkartmadan hiçbirimize durmak, dinlenmek yok. 

31 Mart'ta muhalefet partilerine mensup başkanlar elinde ızdırap çeken belediyelerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmayı hedefliyoruz. Hep söyledik, burada altını çizerek tekrar ifade etmek istiyorum. 

"CHP'NİN SONU DEM GİBİ PARTİLERİN ELİNDE OYUNCAK OLMAKTIR"

CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu, DEM gibi partilerin elinde oyuncak olmaktır. Cezaevindeki terör örgütü mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar. Hoyratça çiğnenmedik hiçbir ilke bırakmadılar. Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün DEM'ine verdiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa getirip CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM'lemek oldu. Dikkat ederseniz, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. 

"31 MART'TA SON OYUNUNUZU OYNUYORSUNUZ"

Yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Büyükçekmece'de başörtülü yaşlı teyzeye saldırıyor, boğazından adeta gırtlaklıyor. Anan yaşındaki kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz. 

Yalova'nın bu seçim kendine yakışanı yaparak tüm Türkiye'ye çok güzel bir mesaj vereceğine ben inanıyorum. Marmara Bölgemizin bu nadide şehrinin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için milletvekili ile belediye başkanı ile cumhurbaşkanı ile hep birlikte çalışacak, koşturacağız. Bunun için sizlerin öncelikle sandıkları patlatması gerekiyor. Söz mü?

YALOVA İLÇELERİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Şimdi sizlere Yalovamızın ilçelerindeki belediye başkan adaylarını tanıtacağım:

Yalova - Mustafa Tutuk

Altınova - Regaip Ahmet Özyiğit

Armutlu - Cengiz Aslan

Çınarcık - Numan Soyer

Çiftlikköy - Recep Hacı 

Termal - Hüseyin Sinan Acar