Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macron'un beden dili dikkat çekti

Emmanuel Macron Cumhurbaşkanı Erdoğan g20 zirvesi Bali

Endonezya'nın Bali Adası'nda gerçekleşen G20 liderler Zirvesi'nde çekilen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fransa Lideri Macron'un bu görüntüleri gündem oldu. İkilinin birbirlerine karşı olan, dikkat çeken beden dili gözlerden kaçmadı.

 Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20'nin Liderler Zirvesi, Rusya'nın Ukrayna topraklarından tamamen ve koşulsuz şekilde çekilmesinin talep edilmesi ve bugünün çağının savaş çağı olmaması gerektiğine yönelik çağrıyla sona ermişti.

ERDOĞAN VE MACRON'UN BEDEN DİLİ

Endonezya'nın Bali Adası'nda gerçekleşen G20 liderler Zirvesi'nde çekilen görüntülerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fransa Lideri Macron'un beden dili gözlerden kaçmadı.

MACRON KOLUNU NEREYE KOYACAĞINI ŞAŞIRDI

Ayaküstü sohbet ettiği görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macron'un görüntülerinde, önce Erdoğan, elini Macron'un omzuna koydu. Daha sonra Macron elini cebine attı. Macron, Erdoğan'ın eli inmeyince çözüm olarak kendisi de Erdoğan'ın omzuna elini koydu. 

G20 liderlerini Endonezya'nın Bali Adası'nda 15-16 Kasım'da bir araya getiren zirvede, Rusya-Ukrayna savaşı, enerji ve enflasyon krizi, tahıl koridoru, gıda güvenliği ve küresel sağlık sistemlerinin güçlendirilmesine yönelik başlıklar öne çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Macron Fransa Erdoğan G20 Liderler Zirvesi dünya endonezya