Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul şu anki yönetime kırgın

HABER MERKEZİ
Recep Tayyip Erdoğan İstanbul

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Göngören Güneştepe Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitinginde konuştu. Erdoğan, "İstanbul şu anki yönetime kırgın. Trafiğinin durma noktasına gelmesiyle İstanbul küskün. İstanbul beslenemediği için solgun" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin Göngören Güneştepe Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitinginde konuştu. 

"SANA MİLLETİM DÖNMEMEK ÜZERE TATİL İZNİNİ VERECEK"

Erdoğan, İmamoğlu'na tatil göndermesi yaparak "Benim tatil hakkım değil mi?" diyor. Sana bir daha dönmemek üzere benim milletim tatil iznini verecek?" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Yarın akşama kadar çalışmalarımızı sürdürüyor muyuz? Güngören yaşadığı hızlı büyümenin mirası olan depreme dayanıksız ve düşük standartlı konut stokunu dönüştürmeye başladı. Murat Kurum'un desteğiyle bu süreç daha da hızlanacak. Deprem, kapımızı çalmadan tüm ilçeleri ile İstanbul'umuzu depreme daha hazır hale getireceğiz. Bizler de merkezi yönetim olarak her zaman İstanbul'umuzun yanında olmaya devam edeceğiz. İstanbul ikinci iş, ek iş, yarı zamanlı iş olarak yönetilebilecek bir şehir değil. İstanbul'a atlama taşı değil, dizinin dibinden ayrılmayacağınız bir sevgili gözüyle bakacaksınız. Kader sizin yolunuzu nereye çıkartır o ayrı mesele ama siz İstanbul'u böyle kucaklamak mecburiyetindesiniz. Aksi takdirde bu şehir kırılır, küser, ritmi düşer, heyecanı azalır. İstanbul şu anki yönetime kırgın. Trafiğinin durma noktasına gelmesiyle İstanbul küskün. İstanbul beslenemediği için solgun.