Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda konuştu. Malatyalı kanaat önderlerine seslenen Erdoğan, konuşmasında, "Güçlü aile güçlü millet demektir, aile zayıfsa millet de zayıftır, güçlü ailede LGBT diye bir şey olabilir mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdon konuşmasında, "Güçlü aile güçlü millet demektir, aile zayıfsa millet de zayıftır, güçlü ailede LGBT diye bir şey olabilir mi?" ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Başörtülü kızlarımızın eğitim hakları elinden alınmıştı, meslek liselerinde kat sayı denilen ucube sistemle sıkışıp kalmışlardı. Alevi kardeşlerimizi kendini ifade etmek de zorlanıyordu. Eğitimden sosyal hayata kadar insanımızı belli kalıplara girmeye zorlayan bir anlayış vardı. Hak ve özgürlükler konusunda adeta yerlerde sürünen bir Türkiye tablosu ile karşılaştık. Birçok hak ve özgürlükler hamlesini tek tek hayata geçirdik. Vatandaşına hizmetkar olan anlayışı yerleştirdik, elitlerin baskıcı tavrına rağmen başardık AYM başında nöbet tutanlara rağmen başörtüsü meselesini çözüme kavuşturduk. Mandacı ekonomistlere rağmen Türkiye'yi yüzde 5 buçuk oranında büyüttük. Faiz lobileri çökmeye başladı. Özel sektör bankaları da faizleri düşürmeye başladı. Dış ticaretten sosyal alana kadar ülkemize eşsiz başarılar kazandırdık. 20 yıldır kararlılıkla sürdürdüğümüz reform iradesiyle Türkiye, en büyük ekonomik atılımını bizimle yaşadı. Aziz kardeşlerim, dünya ve Türkiye değiştikçe beklentiler de değişiyor. Hak ve özgürlükler konusunda çıtayı sürekli yukarı taşıyoruz. Hükümet olarak reform irademizi sürdürüyoruz. Bir, Türkiye'de vatandaşa hizmet noktasında kimse bizim elimize su dökemez. İki, milletimizin talep ettiği reformları hayata geçirme hususunda da kimse bizimle yarışamaz. 

Sinsiliklerle dolu yasa teklifleriyle milletin vaktini çalmayın. Dürüstseniz, kanun teklifiyle oyalanmak yerine bu işe anayasa değişikliğiyle çözüme kavuşturalım. Güçlü aile güçlü millet demektir, aile zayıfsa millet de zayıftır. Güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi? Bunun kimlerle iş tuttuğunu biliyorsunuz. AK Parti'nin böyle bir derdi yok. Güçlü milleti biz ayağa kaldıracağız. Milli iradenin temsilcileri sıfatıyla milletimizi sapkın ve sapık akımlardan beraberce koruyalım. Böylece tarihi bir uzlaşmaya imza atalım. Aynı dürüst tavrı muhalefet partilerinin de göstermesini istiyoruz. Alevi kardeşlerimiz kanun teklifini hüsnü kabulle karşıladı. Türkiye, en sarsıcı konuları bile hukuki bir zeminde çözebilecek bir iklime kavuştu. Milletin kutuplaştırılmasına, kimlik ve köken üzerinden birbirine düşürülmesine izin vermeyeceğiz. Ülkemizi küresel ekonomik krizin etkilerinden koruyacak ve ekonomi programımızı da başarıyla uygulayacağız. Türkiye yüzyılını inşa ederken hem yirmi yıllık demokrasi kazanımlarına sahip çıkacağız hem de ülkemizi dünya liginin en üst sırasına çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan