Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Türkiye'yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin militanısınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti

AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler, her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin militanısınız?" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Toplamda 42 il kongremizi tamamladık. Önümüzdeki hafta inşallah 10 il kongremizi daha gerçekleştireceğiz. Şubat ayı sonunda il kongrelerimizin hepsini bitirmeyi planlıyoruz. Büyük kongremizi normale döndüğümüzde yapmayı planlıyoruz. Salgının seyrinin yönünü aşağıya çevirmesi ve aşı çalışmalarının hızla sürmesi bize bu imkanı sağlayacak gibi görünüyor. 

Dağıtarak, kırarak, bölerek değil, birleştirerek, bütünleştirerek işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. Kendi içimizdeki arkadaşlarlarımızın gönlünü kazanamazsak milletimziin gönlüne giremeyiz.

"2023 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ"

Üye sayımızın kağıt üzerinde 11 milyonı geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın anlatıcısı, savunucusu haline geitrmemiz de önemlidir.

2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla hazırlanmayı planlıyoruz. Kritik öneme sahip 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'yla hem cumhurbaşkanlığından, hem Meclis'te zaferle çıkacağız.

Bizim hizmet ve eser siyasetimiz yılın her günü çalışmayı gerektirir. Günün 24 saati ve haftanın her günü milletimizin içinde olacak tek tek her bir insanımızın desteğini alacağız. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur.

AK Parti alalede bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değildir. AK Parti milletim tarafından kurulan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Partyi'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur.

"CHP CENAHI HALA 3 MAYMUNU OYNUYOR"

Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasına dikkat çekerek, CHP yönetiminin yüzlerinin kızarmamasından duyduğum üzüntüyü paylaşmıştım. CHP cenahı hala 3 maymunu oynuyor. Çoğu yalan veya iftira olan benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşorları ve bazı STK'lar sus pus kesildiler.

CHP cenahı aynı yüzsüzlüğü sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışıyor. Büyük bir pişkinlikle yalanlarında ısrar edebiliyorlar. CHP'ye oy vermeyen öğretmeni öğretmen, polisi polis, rektörü rektör, bürokratı bürokrat saymıyorlar. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. Kendilerine oy vermeyen çiftçiyi adam yerine koymuyorlar. Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı.

Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikayet edenler siz kimin militanısınız?

Parti teşkilatlarını ve belediyelerini saran hastalıklı zihniyetten parti mensupları bile rahatsızken, milletimiz bunları görmüyor mu sanıyorlar? Milletimiz vakti zamanında geldiğinde bunun hesabını sorar. Hukuk üzerine elbette yapacaktır. Bize düşen taciz, tecavüz, ahlaksızlık vakalarının faturalarını CHP'nin önüne koymaya devam etmektir.

"2021'DE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ATILIM GERÇEKLEŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ"

Hayatımız boyunca yaptığımız gibi bundan sonra da haktan ve hakikatten yana bakarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet ve eser üretmeyi sürdüreceğiz.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız, duraksamayacağız. Geçtiğimiz yılı, salgının gölgesinde geçirmiş olmamıza rağmen yatırımlarda ve bütçe uygulamalarında oldukça iyi sonuçlarla kapattık. İnşallah 2021 yılında çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Temel hizmet altyapılarından savunma sanayisine kadar her alanda hedeflerimizi hayata geçirebilecek seviyeye geldiğimize inanıyorum.

son dakika son dakika haber Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor