Cumhurbaşkanı Erdoğan: Basketbol Gelişim Merkezi 2024'ün mart ayında hizmete girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Gündem haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Basketbol Gelişim Merkezi 2024'ün mart ayında hizmete girecek

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Basketbol Gelişim Merkezi 2024'ün mart ayında hizmete girecek." dedi.

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Basketbol Gelişim Merkezi 2024'ün mart ayında hizmete girecek" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları:

-Burası sadece maç oynanan bir yer olmayacak, birçok etkinliğin yapılabileceği salonlar olarak hizmet verecek. 2024 yılının Mart ayında Türk basketbolunun hizmetine sunmayı planlıyoruz. Türkiye'nin spor altyapısının geliştirilmesi için yaptıklarımız ve verdiğimiz önem herkesin malumudur. 

-Sentetik sahalarımızı mahalle aralarına kadar yaygınlaştırdık. Altyapı yatırımlarını, sporcu geliştirmeye yönelik projelerimizle geliştirdik. Her yaş grubundan insanımızı sporla ilgilenmeye teşvik ediyoruz. 

-Daha önceden varlık gösteremediğimiz branşlarda bile sporcularımız kürsüye çıkıyor ve marşımızı dünyaya dinletiyor. Paris Yaz Olimpiyatlarına yönelik hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz. Tokyo'daki başarımızı Paris'te perçinleyeceğimize inanıyorum.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Gündem haberleri