Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

Buket Aydın Haber Global
Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu

Buket Aydın ile Yüz Yüze yeni bölümleriyle Haber Global’de! Haber Global’de, 26 Eylül Salı saat 20.00’da Buket Aydın, yeni sezonun ilk bölümünde AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nu konuk edecek.

Oyunculuktan siyasete geçmeye nasıl karar verdi?

Sanat camiasındaki siyasi tartışmalara nasıl bakıyor?

Payitaht Abdülhamid dizisinde aldığı rol yaşamını nasıl etkiledi?

Buket Aydın soracak, Bahadır Yenişehirlioğlu, oyunculuktan siyasete geçişini, sanat camiasında yaşanan siyaset tartışmalarını ve hakkında bilinmeyenleri Haber Global’de Yüz Yüze’de anlatacak.

Buket Aydın Yüz Yüze’nin yeni sezonuyla ilgili “Haber Global’de 3. sezonumuzda da yine fark yaratmaya devam edeceğiz. Her hafta en konuşulan konu başlıkları ve konukları davet edip yine çarpıcı röportajlara imza atacağız ve yine tüm Türkiye bizi konuşacak. Bomba gibi bir sezon bizi bekliyor, çok heyecanlıyım.” dedi.

Buket Aydın Yüz Yüze programında geçtiğimiz sezon, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’a, Gazeteci Nagehan Alçı’dan Futbol Yorumcusu Erman Toroğlu’na, Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’ten Astrolog Dinçer Güner’e kadar pek çok ismi konuk edip en çarpıcı açıklamalarını ekrana taşıdı.

Aydın, yüz yüze en sıcak soruları sorup, yüzde yüz doğruları aramaya devam ediyor. En çarpıcı açıklamalar, en derin itiraflar ve hiç duyulmamış sırlar Yüz Yüze’de konuşuluyor. Eğlence dünyasından magazine, spordan sanat dünyasına, sosyal medya fenomenlerinden bilime Türkiye’nin konuştuğu değerli isimler ağırlanıyor, en sıcak, en çok konuşulan konular Haber Global’de masaya yatırılıyor.

“Buket Aydın ile Yüz Yüze”nin kaçırdığınız bölümlerini ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

buket aydın Haber Global Bahadır Yenişehirlioğlu