Bir ilk olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse için ilk adım

Gündem haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Metaverse
Bir ilk olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse için ilk adım

AK Parti, bugün Ankara'da Metaverse Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştayda, dijital dünya tüm yönleriyle ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı çalıştayda, davetlileri bekleyen sürprizler olacak.

Slogan "Gelecek, onu tasarlayana aittir" olarak belirlendi, hazırlıklar tamamlandı.

AK Parti sanal dünyanın tüm yönlerini Metaverse Çalıştayı'nda ele alacak. İki ay önce ilk kez Metaverse ile toplantı yapan AK Parti, bu kez çalıştay düzenleyecek, dijital dünya mercek altına alınacak.

Çalıştayda özel sürprizler de olacak. Yaklaşık 2 bin davetli artırılmış gerçeklikle hazırlanan davetiyeler ile çalıştaya katılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, çalıştayla ilgili “Salonun girişinde fuaye alanında sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik deneyimleme alanları olacak. Misafirlerimizi deneyimlerle baş başa bırakacağız” bilgisini verdi.

 ÇALIŞTAYA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILACAK

Ankara'da düzenlenecek çalıştaya Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Yapay zeka uzmanları ve girişimciler ile Metaverse'ün geleceği konuşulacak.

Çalıştayda dijital dünyanın politikaları da değerlendirilecek.

Kaynak: Haber Global TV

metaverse sanal internet metaverse nasıl ev alınır metaverse ne demek metaverse nedir metaverse hakkında bilinmeyenler cumhurbaşkanı erdoğan çalıştay Ankara Ak Parti