Bakan Bolat, Global Marketing Summit 2023'ün açılışını gerçekleştirdi

Haber Global İstanbul Ömer Bolat Gündem haberleri Ekonomi haberleri

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Haber Global ve GLOOB’un medya sponsoru olduğu ve pazarlama dünyasının önemli isimlerinin bir araya geldiği Global Marketing Summit 2023'ün açılışını gerçekleştirdi.

İş dünyası liderlerini ve pazarlama sektörünün önemli isimlerini bir araya getiren Global Marketing Summit 2023 başladı.

Haber Global ve GLOOB’un medya sponsoru olduğu zirvenin açılışını, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat gerçekleştirdi.

18-19 Ekim tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da düzenlenecek Haber Global ve GLOOB’un medya sponsorluğunda gerçekleşecek Global Marketing Summit 2023 muhteşem bir programla pazarlama ve iş dünyasını kucaklamaya hazır. Büyük zirve, 90 oturumda birbirinden değerli 200’ün üzerinde konuşmacıyı ağırlayacak.

Haber Global Oturumları

Haber Global Ekonomi Müdürü Murat Üzel, 18 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te Inspark CEO’su Serdar Susuz’un katılımı ile Müşteriler Gürültüyü Değil Deneyimleri Arzuluyor oturumunu yönetecek. Çarşamba günü saat 15.30’da Sanatçı Zeynep Bastık, Moda Tasarımcısı Zeynep Tosun, Flormar CMO’su Tuba Altınterim’in katılacağı Mutluluk Senin Rengi oturumunun moderasyonunu Haber Global Spikeri Elif Özkul üstlenecek.

19 Ekim Perşembe günü ise 15.50’deki Haber Global Spikeri Elif Özkul yöneteceği panele, McDonald’s Türkiye CMO’su Özdeş Dönen Artak, Cargill Gıda Çözümleri META Ürün Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Direktörü Cem Beysel katılacak. Aynı gün, 15.50’de Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli’nin de İklim Krizi ve Etkileri üzerine bir konuşma yapacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Global Marketing Summit 2023