Bahçeli'den Netflix tepkisi: Artık haddini aşmıştır

Gündem haberleri Devlet Bahçeli MHP Netflix

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasında Netflix'teki bazı dizileri isim vermeden eleştirdi. Bahçeli, "Netflix'te küfür ve seviyesiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Netflix'teki bazı dizilere isim vermeden tepki gösterdi.

MHP lideri, "Toplumsal bünyeyi saran şiddet vakalarında gerileme emaresi görülmemektir. Bazı diziler, magazin programları, karamsarlık servis eden haberler herkesi rahatsız etmektedir. Kavgadan, kargaşadan, değerlerimize linç girişimlerinden başka ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Netflix'te küfür ve seviyesiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz. Bir yanda magazin programları ile gözümüzün içine sokulan bohem hayatları varken, bu hayatları yaşayanların özgürlükçü poz vermeleri, çelişkili alçak bir kumpastır. Sebze ve meyve fiyatlarını eleştirip lüks bir mekanda veya geceliği bir memurun aylığına denk gelen otelde kalanların, ne olacak bu memleketin hali diye konuşanların, meyhane devrimcilerinin böyle ekonomi olur mu diye sorup arkaya döndükten sonra yatlarla dolaşan üç kağıtçı demokratların bize anlatacak hiçbir şeyi yoktur" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

MHP Devlet Bahçeli Erşan Kuneri Cem Yılmaz Ezgi Mola dizi haberleri