Bahçeli: Cumhurbaşkanımız yüzde 50'yi fersah fersah aşan oyla yeniden seçilecek

MHP Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, 2023 seçimi için, "Açık gerçek şudur, 2023'te Cumhur İttifakı, açık ara farkla sandıktan başarıyla çıkacaktır" dedi.

Bahçeli, "Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir" diye konuştu. 

Kadın cinayetlerine ve tecavüz suçlarına dikkat çeken Bahçeli, "Kadın cinayetleri, tecavüz suçlarında caydırıcı sonuçlar alabilmek için gerekiyorsa idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır" dedi. 

Bahçeli'nin açıklamaları:

2023'te doğacak zafer şafağı istikametinde yürüyoruz. 

Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, kurmaca diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz. Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır. 

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. MHP vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor. Açık gerçek şudur, 2023'te Cumhur İttifakı, açık ara farkla sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir. 

MİLLET İTTİFAKI'NA SESLENDİ: ÇIKARSINLAR ADAYLARINI...

Çıkarsınlar adayları görsünler Hanya'yı Konya'yı. Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Türkiye üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirine çalım atmaktan özel haz alan, lobilerin eline geçen siyasi partilere Türkiye'mizin emanet edilmesi, istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek ne de milletimiz rıza gösterecektir. 

Bizim elimizde bir çekiç olursa, ille de bir çizi çakmamız gerekecekse, bu çiviyi tahtaya değil, hainlerin kafalarının tam ortasına çakacağını herkesin bilmesi gerek. MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı iftiharla anlatmanın arzu ve heyecanı ile dolup taşacağız. 

"FİYAT ARTIŞLARINDAN YAKINMAYAN ÜLKE KALMAMIŞTIR"

En büyük dev yıldızlar, kara deliklere ya da nötron yıldızlarına dönüşmektedirler... İşte küresel ekonomi cüceleşmiştir. Bugünkü şartlarda, küresel ekonomi fırtınalı bir havada, bozuk pusulayla yolunu bulma çabasındadır. ABD, Birleşik Krallık ve Almanya yüksek enflasyona karşı faiz silahına sarılmışlardır. Bir süre sonra tetik boşuna çekilecektir. Rusya-Ukrayna savaşı neticesinde rekor kıran gıda ve enerji fiyatları küresel enflasyonu zirveye çıkarmıştır. Fiyat artışlarından yakınmayan ülke kalmamıştır. 3. Dünya Savaşı riskinin bir kez daha telafuz edilmesi, stratejik bir açıklama mı yoksa potansiyel bir niyetin ifşası mıdır? Gıda krizinin geri planında bu ve buna benzer yüksek düzeyli tehditvari açıklamaların hiç mi payı yoktur? 

TÜSİAD'A TEPKİ

TÜSİAD Başkanı işi gücü bırakıp İsveç ve Finlandiya'nın yanında saf tutmuş. Karşılıklı anlayışla, ittifak ruhuna uygun şekilde çözülmesini tavsiye etmiş. Geleneksel politikalara dönmeliymişiz, fakirleşerek büyüyor muşuz? Bir kez olsun milli olsun, bir kez olsun Türkiye'nin meşru tezlerine destek verin. Türk de olamıyorsanız, bari insan olun. TÜSİAD'ın göz kırpıp selam durduğu İsveç, Kandil'in finans koridoruna dönüşmüştür. TÜSİAD bir şey diyecek midir? Bu ülke bölücü terör örgütünün Kuzey Avrupa kampı haline gelmiştir. İsveç'in NATO'ya girmesi, üyeliğinin konuşulması zuldür, tarihi bir hatadır. 

NETFLIX ÇIKIŞI

Toplumsal bünyeyi saran şiddet vakalarında gerileme emaresi görülmemektir. Bazı diziler, magazin programları, karamsarlık servis eden haberler herkesi rahatsız etmektedir. Kavgadan, kargaşadan, değerlerimize linç girişimlerinden başka ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Netflix'te küfür ve seviyesiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz. Bir yanda magazin programları ile gözümüzün içine sokulan bohem hayatları varken, bu hayatları yaşayanların özgürlükçü poz vermeleri, çelişkili alçak bir kumpastır. Sebze ve meyve fiyatlarını eleştirip lüks bir mekanda veya  geceliği bir memurun aylığına denk gelen otelde kalanların, ne olacak bu memleketin hali diye konuşanların, meyhane devrimcilerinin böyle ekonomi olur mu diye sorup arkaya döndükten sonra yatlarla dolaşan üç kağıtçı demokratların bize anlatacak hiçbir şeyi yoktur.

"GEREKİYORSA İDAM CEZASI TARTIŞMAYA AÇILMALI"

Kapsamlı bir ruh sağlığı yasasına ihtiyaç olduğu açıktır. Mahkemeler cinayet davalarında süratle karar vermeli. Kadın cinayetleri, tecavüz suçlarında caydırıcı sonuçlar alabilmek için gerekiyorsa idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır. Medyada kadınlara yönelik cinayetlerin tekrar gösterim ve ifşasına kesinlikle son verilmelidir. Son yıllarda yaygınlaşan, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan dizi filmler toplumsal hayatımızı zehirlemektedir. Kadın erkek diyaloglarını yozlaştıran örnekler aile birliğimizi, toplum düzenimizi doğrudan çürütme riski taşımaktadır. 

Kaynak: Haber Global TV

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Kaldırım savaşçısı TBMM MHP