Astrolog Anıl Can'dan 'yerel seçim' tahminleri: Ekrem İmamoğlu'nun karşısındaki olası adaylar...

Haber Global Buket Aydın Astroloji Gündem haberleri Magazin Haberleri Ekrem İmamoğlu İBB
Astrolog Anıl Can'dan 'yerel seçim' tahminleri: Ekrem İmamoğlu'nun karşısındaki olası adaylar...

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftanın konuğu astrolog Anıl Can oldu. Can, gelecek yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aydın'ın sorularını yanıtlayan Can, İBB Başkanı İmamoğlu'nun karşısındaki olası adaylarla ilgili tahminlerde bulundu.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu ünlü astrolog Anıl Can oldu.

Buket Aydın'ın canlı yayında kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan astrolog Anıl Can, gelecek yerel seçimlere ilişkin de dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Can, 31 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına çıkabilecek olası adaylarla ilgili de tahminlerde bulundu.

AK Parti'nin olası adaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Can, İmamoğlu'nun yıldız haritasından da bahsetti.

Astrolog Can, konuya ilişkin açıklamasında, 

"Ekrem İmamoğlu'nun yıldız haritasının karşısına Ali Yerlikaya'yı koyunca düşüyor, Murat Kurum ile karşılaştırdığımda çok yakınlar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile eşleştirdiğim zaman İmamoğlu kazanıyor görünüyor" ifadelerine yer verdi.