AK Partili Zafer Işık'tan Hüseyin Örs açıklaması: Üzgünüm

AK Parti İYİ Parti TBMM
AK Partili Zafer Işık'tan Hüseyin Örs açıklaması: Üzgünüm

Bütçe görüşmelerinde attığı yumrukla İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü yoğun bakımlık eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, "Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sayın Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum" dedi.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada attığı yumrukla İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü yoğun bakımlık eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'tan bir açıklama daha geldi. Olayın hemen ardından yaptığı açıklamada, "Özür dilemeyeceğim" diyen AK Partili Işık, Örs'ün sağlık durumunun iyi olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

"ÖRS'LE BİR ARAYA GELMEKTEN MEMNUN OLURUM"

Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Işık, şu ifadeleri kullandı: 

"Geçtiğimiz günlerde, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan rahatsızlık verici gündemden dolayı üzgünüm. Bugüne değin; basında şahsıma atfen yer alan hiçbir açıklama tarafımdan yapılmamıştır. Milletvekili arkadaşım Sn. Hüseyin Örs'ün hastaneden taburcu olması ve sağlık durumunun iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sayın Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum. Ümidim odur ki; bundan sonraki Meclis çalışmalarında böyle bir görüntü hiçbir zaman olmasın. Saygılarımla."

AK Partili Zafer Işık'tan Hüseyin Örs açıklaması: Üzgünüm - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs' TBMM Genel Kurulu