AK Partili Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

CHP TBMM Kemal Kılıçdaroğlu
AK Partili Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP liderinin sözlerine tepki göstererek, "Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini 'karaktersiz' diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz" dedi. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışarıdaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek." ifadesini kullandı.

Çelik, Kılıçdaroğlu'nun, TBMM Grup Toplantısı'ndaki açıklamalarına yönelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini 'karaktersiz' diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz. Bu, bir muhalefet biçimi değil, siyasi ahlaka savaş açmaktır." görüşünü dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef almak, siyasi karakter kavramının ne olduğu konusunda bilgisizliğin beyan edilmesidir. Devlet yönetimi hakkında bu şekilde konuşanların siyasi ahlak konusunda en temel derslere ihtiyacı vardır. Türkiye'nin hasımlarına ve teröre tek kelime etmeyen, bilakis hasımlarının dilini ve argümanlarını Türkçe seslendirenlerin, ülkemizin milli siyasetini yürüten Cumhurbaşkanlığı makamını kendilerine hedef bellemiş olması utanç verici bir durumdur. Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışarıdaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek."

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Çelik Ak Parti