AK Partili Çakır: Görünmesini istemedikleri HDP'nin desteğine muhtaç olduklarını biliyorlar

AK Parti CHP İYİ Parti HDP
AK Partili Çakır: Görünmesini istemedikleri HDP'nin desteğine muhtaç olduklarını biliyorlar

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, mecliste düzenlediği basın toplantısında 6 muhalefet liderinin bir araya geldiği toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çakır, "Görünmesini istemedikleri HDP'nin desteğine muhtaç olduklarını çok iyi biliyorlar." dedi.

Çakır, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, muhalefet partilerinin en büyük motivasyonunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı olduğunu söyledi.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, HDP ile terör örgütü PKK ve DHKP-C'yi bir araya getirenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı hissettikleri düşmanlık olduğunu dile getiren Çakır, muhalefetin, hedefe ulaşmak için her şeyi mubah gördüğünü belirtti.

Çakır, muhalefetin, milli meselelerde bile Türkiye düşmanlarıyla aynı safta buluştuğunu ifade etti.

6 siyasi partinin genel başkanının bir araya geldiği toplantıyı hatırlatan Çakır, "HDP'yi masa altı yapmışlar, görünmesini istemedikleri HDP'nin desteğine muhtaç olduklarını çok iyi biliyorlar. Yakın tarihimize kara bir leke olarak geçen postmodern darbenin tarihini, eski Türkiye'ye dönüş tarihi olarak seçmelerine de hiç şaşırmadık." değerlendirmesini yaptı.

 

Kaynak: AA

Ak Parti AK Parti haberleri son dakika AK Parti haberleri erzincan haberleri HDP HDP son dakika haberleri