AK Parti'den 'seçim tarihi' ile ilgili ilk açıklama: Hayırlı olsun

AK Parti Recep Tayyip Erdoğan 2023 Seçimleri
AK Parti'den 'seçim tarihi' ile ilgili ilk açıklama: Hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız  bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında 2023 seçimleri için Demokrat Parti’nin 73 yıl önce seçimi kazandığı tarihi 14 Mayıs’ı işaret ederek seçim tarihini açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi için işaret ettiği 14 Mayıs tarihine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs 1950 gününün Türk demokrasi ve siyasi tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirten Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız AK Parti Grup Toplantısı'nda bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti. Milletimiz ve devletimiz için hayırlı olsun. Cumhur İttifakı olarak milletimizin desteğini istirham ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Ak Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhammet emin akbaşoğlu 2023 seçimleri