AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Gençler, 'Erdoğan' dedi

AK Parti İstanbul Haber Global

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber Global'de soruları yanıtladı. Kabaktepe, "14 Mayıs seçimlerinde gençlerin 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi" ifadesini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber Global'de soruları yanıtladı. Kabaktepe, "14 Mayıs seçimlerinde gençlerin 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi" ifadesini kullandı.

Kabaktepe'nin açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde:

-Seçimler, gençlerden en büyük payı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığını gösteriyor. Gençler Recep Tayyip Erdoğan demiş. 

-İstanbul'daki 12 bin gencimizin en az yüzde 49,5'u Recep Tayyip Erdoğan diyecek, bunu 14 Mayıs'tan hareketle söylüyorum.

-Meclise girme yaşı 18'e indirileceği zaman birçok parti buna karşı çıkmıştı. Şimdi en genç vekilimiz 23 yaşında galiba, bundan Türkiye kazanacak.

-TOGG'dan neden mutlu olmuyorsunuz? TOGG imal ediliyor, İtalya'dan geliyor diyorlar. Türkiye'nin, zihninde, kalbinde, damarında bu potansiyel var.

-(Tekirdağ Belediyesi'nin depremzedelere karşı tutumu) Sözün bittiği nokta diyorum. Bu millet merhametle nam salmış bir millettir. Ben Türkiye'nin insanlığın son adası olduğuna inanıyorum. Biz herkese kapımızı açtık.

-Kendi insanımız 50 bin kişinin yaşamını yitirdiği bir deprem yaşadı, almışsınız ailelerin barınma ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz sonra seçim sonuçlarına göre bu şekilde davranmalarını ben insanımıza yakıştıramıyorum. Bu karar, CHP'li belediyelerin kararı. CHP'ye oy veren seçmenlerin de bu olay yüreğini sızlatmıştır. Bu nefret dilinden vazgeçin, CHP'li kardeşlerimiz de bunu hazmedemiyor. Bugün evden atan yarın öbür gün ülkeden atar. 

-(CHP'nin milliyetçi söylemleri) Bugüne kadar PKK'ya terör örgütü diyemeyen CHP siyasileri, dün çıkmışlar şöyledir böyledir. Zikzak siyaseti yapmayın. Yüz binlerce Türkmen var. Kürt var. Onurlu bir şekilde güvenli bölgeler oluşturarak 700 bin Arap kardeşimiz gönderildi. Oy kaygısıyla daha girmediğiniz hangi rol kaldı. Hangisi doğru, HDP/PKK çizgisi mi? Yoksa milliyetçi mi, bir de neyin milliyetçisiniz? Onu da sormak lazım. 

-Güçlü bir senaristleri var sürekli karakter değiştiriyor ancak Kılıçdaroğlu da iyi bir oyuncu. Her role girebiliyor. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Ak Parti İstanbul Gündem haberleri