AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi öncesi Kabaktepe'den mesaj

AK Parti 14 Mayıs Seçimleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi öncesi Haber Global'de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi son pazar günü, İstanbul'da büyük kalabalığa hitap edecek.

AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi öncesi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber Global'de açıklamalarda bulundu.

Kabaktepe, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a son 20 yıl için parantez açmak istiyorum ve ziplenmiş 200 yıllık hizmet ortaya koydu diyorum. Mitingimize 100 yılın mitingi diyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'a destek olan en az 1 milyon İstanbullu miting alanında bizi yalnız bırakmayacak diye inanıyoruz" dedi.

Kabaktepe şöyle devam etti:

"Orada büyük bir heyecan olacak. 1 milyon İstanbullu hemşehrimiz orada olacak. Daha adil bir dünya mümkün diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti hükümetlerinin, olumlu ve güzel işleri temin eden milletimizin orada duruşunu, vazgeçmeyişini, dünyaya karşı sevgi ve merhamet göstergesinin de en güzel temsili olacaktır. Bizim alışkanlığımız AK Parti olarak mitingleri Avrupa yakasında yapmaktı. Bu yıl da kuralar çekildi, Maltepe bize çıktı. Biz Maltepe'deki hakkımızdan vazgeçtik. Biz 7 Mayıs'ta miting yapacağımızı söyledik ama öğrendik ki İBB, cuma gecesi Yenikapı'da bir etkinlik düzenlemiş. Ben 2-3 saatte büyük miting hazırlanmaz. Yenikapı'nın bizim tarafımızdan kullanılmasını İBB kısıtladı. Bunu bilerek mi yanlışlıkla mı kendileri cevabını versinler. Bilerek yaptıklarına ilişkin zannım kuvvetleniyor. Biz bunun yerine Atatürk Havalimanı daha ferah, büyük bir mekan, Atatürk Havalimanımızı tercih ettik."

 

Kaynak: Haber Global TV

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul miting