AK Parti de CHP de kampa giriyor! Gündem 2023 seçimleri...

CHP AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu
AK Parti de CHP de kampa giriyor! Gündem 2023 seçimleri...

AK Parti 3 yıl aradan sonra, parti yönetimi ve milletvekilleriyle Kızılcahamam'da bir araya gelecek. 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklar masaya yatırılacak. CHP ise 'Milletin Sesi' mitinginin ardından, belediye başkanlarıyla Van'da kampa girmeye hazırlanıyor.

İktidar da muhalefet de kolları sıvadı. Resmi olarak seçime 1 yıl kala, yol haritalarını belirlemek için çalışmalar hızlandı.

AK Parti uzun bir aranın ardından kampa giriyor. 3-5 haziran tarihleri arasında yapılacak 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda AK Parti'nin 2023 seçim stratejisi belirlenecek.

3 yıllık aranın ardından yapılacak kampta 2023 seçimlerinden ekonomiye, dış politikadan sığınmacılara kadar Türkiye'nin gündemindeki önemli başlıklar değerlendirilecek.

Kampın açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Genel başkan yardımcılarının sunumları olacak.

Toplantıya Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu Üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK Üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakan ve bakan yardımcıları katılacak.

CHP'DE İSE KAMPIN ADRESİ VAN

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla, 11’i büyükşehir 10’u il olmak üzere, toplam 247 belediye başkanı 27-29 mayıs tarihlerinde Van'da bir araya gelecek.

Üç gün sürecek kampın ana gündemi 2023 seçimleri olacak.

Kampta belediyelerin 31 mart tarihinden bu yana yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki adımları masaya yatırılacak. Ayrıca belediyelerin kendi aralarında yardımlaşmalarını ve ortak projelerde buluşmalarını amaçlayan toplantılar gerçekleştirilecek.

Van’daki toplantının ardından, CHP’li milletvekilleri, 3 Haziran’da saha çalışmalarına başlayacak.

 

Kaynak: Haber Global TV

Ak Parti CHP Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu