Adres İstanbul: Kaçan kurbanlığı yakalamak isterken ayak bileğini kırdı

DHA
İstanbul Gündem haberleri
Adres İstanbul: Kaçan kurbanlığı yakalamak isterken ayak bileğini kırdı

İstanbul Sultangazi'de bir kişi, kaçan kurbanlığı yakalamak isterken yere düşerek ayak bileğini kırdı. Hastaneye tekerlekli sandalyeyle getirilen Metin Baş, "Bayramı hastanede geçireceğiz gibi görünüyor. " dedi.

Sultangazi'de bir vatandaş sabah saatlerinde 750 kiloluk kurbanlığını kesim alanına götürdü. Kesime başlamak isterken, kurbanlık hayvanın boynuzlarının hedefi olan vatandaş yaralandı. 750 kiloluk boğayı keserken boynuzlarının ayağına batması sonucu yaralanan vatandaş "İlk kez böyle bir şey başıma geldi. Her zaman kendimiz kesiyorduk. Ne yazık ki böyle büyük bir kaza oldu. 750 kiloluktu bıçak atarken boynuzunu ayağıma batırdı. Acile geldik. Tedavi göreceğiz burada. Acısından ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.

"BİLEK KOMPLE KIRILMIŞ"

Diğer olay da Sultangazi'de yaşandı. Metin Baş kurbanlığını kesim yerine götürmek için sabah saatlerinde yola çıktı. Sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanan 140 kiloluk kurbanlık kaçmaya çalıştı. Metin Baş ise, kurbanlığı bağlı olduğu iple yakalamaya çalıştığı sırada yere düşerek ayak bileğini kırdı. Tekerlekli sandalyede hastaneye giden Metin Baş, "Sabah kurban kesim yerine gidiyorduk. Hayvan elimizden kaçtı. Kaçarken ipi bırakmadık ve kaldırımdan düştük. Sonuç bu. Kırıklar var, ameliyat olmamız gerekiyormuş. Bilek komple kırılmış. Bayramı hastanede geçireceğiz gibi görünüyor. Arkadaşlar yakalamaya çalışıyorlardı. Yakalamışlardır diye tahmin ediyorum ama henüz aramadılar. Allah kabul etsin. Yapacak bir şey yok" dedi.