40 yıllık usta aşçılar bile böyle pişiriyor! Kırmızı eti lokum gibi yumuşacık yapmanın püf noktası meğer buymuş
Mutfaklarda geçirdiğimiz vakit bizlere farklı püf noktalar öğretebilir. Bu altın tüyolar ile hazırladığımız yemeklerin çok daha lezzetli olmasını sağlar. Kırmızı et pişirmenin püf noktası olan bu yöntem ile hazırladığınız et lokum gibi olacak.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Süt: Süt yöntemi ise çoğu kişi tarafından en ilginç bulunan yöntemlerden biri. Etlerin pişirildiği tencereye az miktarda süt ilave ettiğinizde hem etin tadına değişim olmuyor hem de pişme esnasında et kendini bırakarak çok daha kolay yumuşuyor. Bu sayede etlerinizi ağızda dağılacak kıvamda pişirebilirsiniz.