Yılanla karşılaşan süper babaannenin çelik gibi sinirleri gündem oldu!

Avustralya Yılan
Yılanla karşılaşan süper babaannenin çelik gibi sinirleri gündem oldu!

Avustralya'da çalıların arasından çıkan ve ayaklarının arasına giren yılan karşısında soğukkanlılığını kaybetmeyen yaşlı kadın viral oldu.

Haberin özeti: Bu haberde Avustralya'da bir yılanla karşı karşıya kalan yaşlı bir kadının soğukkanlılığını koruyarak olaydan kurtulması anlatılıyor.

Queensland'ın popüler turistik noktası K'gari'de kızı ve torunuyla tatil yapan Kathleen adlı yaşlı kadın, yürüyüş yaparken bir anda çalılıkların arasından çıkan yılanla karşı karşıya kaldı.

Böyle bir durumda herkesin koşup kaçması beklenir. Ancak Kathleen öyle yapmadı. Tamamen hareketsiz kaldı. Yılan bacaklarının arasından geçerken de soğukkanlılığını kaybetmedi.

O anda aklından neler geçtiğini Avustralya basınına anlatan Kathleen "Yılanın ne kadar güzel olduğunu düşündüm" yanıtını verdi.

Öte yanda Kathleen'in kızı ise o anı fotoğraflayan kişi oldu.

Yılanla karşılaşan süper babaannenin çelik gibi sinirleri gündem oldu! - Resim : 1

Kathleen, "Bu benim yılanlarla ilk karşılaşmam değil ama en samimi deneyimim olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Tabi süper babaannenin çelik gibi sinirleri yılan geçtikten sonra ortadan kayboldu.

Kathleen o anı ise şöyle anlattı: "Vücudum adrenalinle dolmuştu. Ayaklarımın arasından geçip tekrar çalılıklara girince sahile doğru fırlayıp çığlık attım."

Avustralya'da gündem olan yaşlı kadın gelen tebriklere ise "Eminim herkes aynı şeyi yapabilirdi. Hareketsiz kaldığımı ve onun beni fark etmesi için bir neden vermediğim sürece yılan için bir hiçtim. Yılanların yemek listesinde olmadığımızı ve onlar için oldukça önemsiz olduğumuzu unutmamalıyız" yanıtını verdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

yılan Avustralya vahşi doğa