Yeni arabasıyla 2 geyiğe çarptı, ardından milyoner oldu

ABD Milli piyango
Yeni arabasıyla 2 geyiğe çarptı, ardından milyoner oldu

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde Anthony Dowe isimli adam, yeni arabası ile yolda giderken iki geyiğe çarptıktan saatler sonra piyangodan 2 milyon dolarlık ikramiye çıktığını öğrenince şaşkına döndü

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde Anthony Dowe, geçtiğimiz gün erken saatlerde yepyeni arabasıyla yola koyulmuş işe giderken karşısına 2 geyik çıkmış, kaza yapan adam yanlışlıkla 2 geyiğe çarpmıştı. İlerleyen saatlerde kendisine 'Mega Millions' piyango bileti alarak eve gidip uyumak istediğini söyleyen adam, Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu yetkililerine, "İşe gidiyordum, yepyeni arabamla iki geyiğe çarptım sinirden deliye döndüm, eve geri dönüp uyudum. Sonra uyanıp biletlerime baktım, dördüncü bileti de kontrol ettiğimde 4 rakamını gördüm ve ardından bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı ve bir sonraki rakamı gördüm. Vay canına, dedim. Bu çok çılgıncaydı." dedi.

Aldığı bilete büyük ikramiye isabet etme olasılığı 12,6 milyonda bir olan Dowe, Raleigh piyango merkezinden vergi kesintileri ile 1,4 milyon olan ödülünü aldı. Dowe, kazandığı ikramiye öncelikli olarak anne ve babasının evinin tadilatına ve kendi arabası ile yeğenin arabasının tamirine ayıracağını söyledi.

 

Kaynak: Haber Global TV