Trump'a yeni saldırı girişimi iddiası

Haber Merkezi
donald trump Dünya haberleri ABD
Trump'a yeni saldırı girişimi iddiası

Son dakika haberine göre, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sözcüsü Steven Cheung tarafından Trump'ın yakınında silah ateşlendiği ve güvende olduğu bildirildi.

Son dakika haberi...

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sözcüsü Steven Cheung tarafından Trump'ın yakınında silah ateşlendiği ve güvende olduğu bildirildi.

Bilgi, Trump'ın yeni bir saldırı girişimiyle karşı karşıya olduğu ihtimalini gündeme getirirken ABD basını, Florida'da bir golf sahası dışında 2 kişi arasında çatışma çıktığını ve olayın Trump'la ilgisi olmadığını yazdı. 

Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. da yerel kolluk kuvvetlerine göre çalılıklarda otomatik bir silah bulunduğunu ve bir kişinin gözaltına alındığını söyledi. 

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise ABD Başkanı Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'in konuyla ilgili bilgilendirildiği belirtildi.

TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA

Associated Press'in (AP) haberinde, Trump'ın destekçilerine attığı e-postada "asla pes etmeyeceğine" dikkati çekerek, "Etrafımda silah sesleri duyuldu ancak söylentiler kontrolden çıkmadan şunları söylemek istiyorum: İyiyim ve güvendeyim." ifadesini kullandığı belirtildi.

Trump, 13 Temmuz'da Pennsylvania'daki miting sırasında suikast girişimine uğramış, kulağından aldığı yara ile kurtulmuştu.