Son Dakika Rusya lideri Putin ile görüşen ABD'li gazeteciyle ilgili şaşırtan iddia!

ABD Rusya Vladimir Putin
Son Dakika Rusya lideri Putin ile görüşen ABD'li gazeteciyle ilgili şaşırtan iddia!

Amerikan CNBC kanalından Hadley Gamble'ın Rusya lideri Putin'le söyleşi yaparken sergilediği hareketlerin tartışmaları sürüyor. Rus medyası, Rusya Enerji Haftası kapsamındaki 'seksi söyleşi'yi Amerikan özel operasyonu diye tanımladı.

Moskova’daki enerji zirvesinde Rus lider Putin’e yönelik flörtöz davranışlarıyla dünya gündemine oturan ABD’li gazeteci Hadley Gamble’ın, Washington’ın Rus liderin dikkatini dağıtmak için gönderdiği bir silah olduğu iddia edildi.

Son Dakika Rusya lideri Putin ile görüşen ABD'li gazeteciyle ilgili şaşırtan iddia! - Resim : 1

ABD'NİN ÖZEL OEPRASYONU

Rus gazeteciler, Putin ile söyleşi sırasında bacağını öne uzatarak sallayan ve flörtöz bakışlar atan Gamble’ın ABD hükümetince özel olarak gönderildiğini öne sürerken, dünya basınında Gamble’ın İngilizce’de aynı zamanda kumar anlamına gelmesi nedeniyle “ABD’nin Putin kumarı” şeklinde manşetler yayınlandı.

Rus gazeteciler, Putin’in 2019’da Japonya’da gerçekleşen görüşmede ABD’nin o dönemki başkanı Donald Trump’ın dikkatini dağıtmak amacıyla güzel ve seksi çevirmen seçtiğine dair iddialara karşılık olarak Washington’ın intikam aldığını söyledi.

Son Dakika Rusya lideri Putin ile görüşen ABD'li gazeteciyle ilgili şaşırtan iddia! - Resim : 2

Putin yanlısı Rus gazeteci Olga Skabeeva, Gamble’ın Putin’i hedef alan ABD özel operasyonunun bir parçası olduğunu öne sürerken, eski politikacı Mikhail Markelovm ayrıca Gamble’ı ABD’nin gizli silahı olarak nitelendirdi.Putin’in propagandacısı Dmitry Kiselyov ise Gamble’ın kendini cinsel bir nesne olarak konumlandırdığını belirterek bacak hareketlerinin, Temel İçgüdü filminde baş rol oyuncusu Sharon Stone’un müstehcen sahnelerini akıllara getirdiğini söyledi.

 

Kaynak: Haber Global TV

ABD Rusya Vladimir Putin