Meghan Markle kötü haberi aldı: Babası felç geçirdi

Kraliçe Elizabeth İngiltere
Meghan Markle kötü haberi aldı:  Babası felç geçirdi

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle geçirdiği felçten sonra hastaneye kaldırıldı. Kraliçe Elizabeth’in Platin Jübile etkinliğine günler kalmışken Sussex Düşesi Meghan Markle'ın etkinlik öncesi babasını ziyaret etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Meghan Markle’ın babası, Kraliçe Elizabeth’in Platin Jübile’si için Sussex Düşesi’nin İngiltere’yi ziyaret etmesine bir haftadan daha az bir süre kala büyük bir felç geçirdi. 77 yaşındaki Thomas Markle, Meksika’da hastalandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Thomas Markle, felç nedeniyle konuşamaz hale geldi. Meksika’daki bir hastaneye kaldırılan Markle; daha sonra California’da tedavi görmek için Meksika sınırından feribotla geçti. Markle’ın konuşmasını kaybettiği belirtildi.

DAMADIYLA TANIŞMAYI UMUYORDU

Thomas Markle, daha önce kalp krizi geçirmişti. Aileye yakın bir kaynak The Sun’a şunları söyledi: “Tom, Meghan’ın düğününden önce kalp krizi geçirdikten sonra diyetini hiç değiştirmedi. Hâlâ çok fazla fast food yiyor. Geçen hafta ilk hastalandığında hastaneye gitmesi gerekiyordu. Kimse Meghan’ın onu ziyaret etmesini beklemiyor; bu pek olası değil.”

Meghan Markle kötü haberi aldı:  Babası felç geçirdi - Resim : 1

Aileye yakın kaynak yaptığı açıklamalarda Thomas Markle’ın, İngiltere gezisi sırasında Meghan ile tekrar bir araya gelebileceğini ve Harry ile ilk kez şahsen tanışabileceğini umduğunu da söyledi.

Thomas Markle, kızıyla dört yıldır hiç konuşmamış ve iki torunuyla da hiç görüşmemişti.

Prens Harry ve Meghan Markle çifti, Kraliçe’nin etkinliğine üç yaşındaki Archie ve Jubile hafta  sonunda ilk doğum günü olan Lilibet ile katılacaklarını doğruladı. Çiftin, Windsor Kalesi’ndeki Frogmore Cottage’da kalacakları düşünülüyor.

Ancak Kraliçe, kraliyet ailesi üyesi olmadıkları için saray balkonunda görünmeyeceklerine karar verdi.

Etkinlik öncesi yaşanan bu olay, şimdi gözleri Meghan Markle’a çevirdi. Markle uzun zamandır babasıyla görüşmüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Meghan Markle Thomas Markle Kraliçe Elizabeth