Küvet pozu Suudi Arabistan'ı karıştırdı

Sosyal Medya Suudi Arabistan
Küvet pozu Suudi Arabistan'ı karıştırdı

Suudi Arabistanlı fenomen Fouz Al-Otaibi, eşi Ahmed Moussa ile küvette olduğu anların görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. 500 bin takipçili fenomen Suudili sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı

Suudi Arabistanlı sosyal medya fenomeni Fouz Al-Otaibi, takipçileri tarafından ‘kamu ahlakını ihlal etmekle’ suçlandı. Eşi Ahmed Moussa ile küvette oturduğu anların görüntülerini paylaşan Otaibi’ye takipçileri tepki gösterdi.

Sosyal medya fenomeni Fouz Al-Otaibi, ülkesinin muhafazakar geleneklerini yıkarak Snapchat hesabından cesur görüntüler paylaştı. 

Üstsüz olduğu görülen Fouz'un şampanya açarken, eşiyle küvette verdiği pozlar ortalığı karıştırdı. Tartışmalar yaşanırken, Suudi fenomen daha sonra eşiyle benzer pijamalar giydikleri eğlenceli bir video yayınladı.

Küvet pozu Suudi Arabistan'ı karıştırdı - Resim : 1

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kamu ahlakını ihlal etmekten neden tutuklama emri çıkarılmıyor?" diye sorarken, bazıları ise "Şöhret ve para insanları küçük düşürür" eleştirisinde bulundu.

Fouz ayrıca Suudi Arabistan'da normal karşılanan çok eşliliğe karşı da, evlilik sözleşmesi imzalayarak 'çok eşliliğe hayır' dedi. Sözleşmeyi internette yayınlamasıyla birlikte tepkileri yine üzerine çekti. Bu sözleşmede, eşinin ikinvi bir eşle evliliğini yasaklayan bağlayıcı koşullar yer alıyor. 

Geçtiğimiz yıl, Twitter paylaşımında, "Tebrik ederim, aşk hikayemiz evlilik taçlanıncaya kadar yorulmayacağına söz veren adamla evlilik sözleşmem 27 Mayıs'ta imzalandı. Yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen birbirimize daha fazla sarıldık. Daha fazlasını ve bu mutlu sonu hak ediyorum. Hayat arkadaşım Ahmed Moussa seninle gurur duyuyorum" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra bu paylaşımı silmesine rağmen, internette sözleşme hızla yayıldı. 

ERKEKLER TARAFINDAN ÇİRKİN YORUMLAR YAPILDI

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Evlilik koşullarını gördüğümde, bu kadının bir bilim insanı, bir üniversite profesörü veya bir hayır kurumuyla ilgilendiğini düşünmüştüm ama sonunda parayla kazanılmış bir feminist olduğu ortaya çıktı. Ona 10 bin riyal ödemek israf ve görünüşü bile pek yardımcı olmuyor." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV