Kremlin duyurdu! Erdoğan-Putin zirvesinde tarih belli oldu

Haber Merkezi
Dünya haberleri Vladimir Putin Rusya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Kremlin duyurdu! Erdoğan-Putin zirvesinde tarih belli oldu

Son dakika haberine göre, Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 23 Ekim Çarşamba günü bir araya geleceğini duyurdu.

Son dakika haberi...

Erdoğan-Putin zirvesinde tarih belli oldu. 

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 23 Ekim Çarşamba günü bir araya geleceğini duyurdu.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rus lider Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından perşembe günü Filistin Lideri Mahmud Abbas ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşecek. Putin, BRICS zirvesi kapsamında perşembe günü Kazan kentinde basın toplantısı düzenleyecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS zirvesi kapsamında Kazan'da, Türkiye'de bir gaz merkezi kurulması projesini görüşecek.

Rus liderin basın servisi tarafından yapılan açıklamada, "Türk ortaklarımızla gaz alanında etkin işbirliği sağlandı. Mavi Akım ve Türk Akımı boru hatları Karadeniz'in altından istikrarlı bir şekilde çalışıyor. Kazan'daki görüşmede liderler, Türkiye topraklarında uluslararası bir gaz 'merkezi' kurulması projesine de değinecekler." denildi.