Kıskanç abla, vahşice katletti!

Kıskanç abla, vahşice katletti!

Rusya'nın St Petersburg kentinde bir vahşet yaşandı. 22 yaşındaki Elizaveta Dubrovina, 17 yaşındaki model kız kardeşi Stefania Dubrovina'yı 189 bıçak darbesiyle, gözlerini oyup, kulaklarını keserek katletti

24 şubat 2016'da 17 yaşındaki Stefania Dubrovina, 42 yaşındaki sevgilisi Aleksey Fateev'in dairesinde kanlar içinde, gözleri oyulmuş ve kulakları kesilmiş halde ve tam 189 kez bıçaklanmış olarak bulundu. 

Ancak yetkililer sevgilisinden şüphelenmedi. Polisin yaptığı soruşturma sonucunda o gün evde birlikte eğlendikleri Stefania'nın o dönem 19 yaşında olan ablası Elizaveta tutuklandı. Polis raporuna göre, Stephania ve Elizaveta, Stefania'nın 42 yaşındaki sevgilisi Aleksey ile birlikte adamın evinde parti yaptı. Evdeki alkollü içecekler tükenince, adam markete şarap almak için dışarı çıktı. Döndüğünde ise sevgilisinin bedenini vahşice katledilmiş buldu. Aleksey Fateev, ablanın kaçmasına engel olduğunu söyledi.

Yetimhanelerde büyüyen iki kız kardeşten Elizaveta'nın küçük kardeşi Stefania'yı aşırı derecede kıskandığı, küçük kardeşini 189 bıçak darbesiyle vahşice katlettiği, gözlerini oyup, kulaklarını kestiği ortaya çıktı. 

ANNE DE KIZININ CİNAYETİ İŞLEMEDİĞİNİ İDDİA EDİYOR

Kardeşini katleden Elizaveta, akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle cezaevine değil akıl hastanesine gönderildi. Cani abla, mahkemeye çıkmaya hazırlanıyor. Kız kardeşini öldürdüğünü şiddetle reddeden Elizaveta, cinayeti kardeşinin sevgilisi Aleksey'in işlediğini iddia ediyor.

Anneleri Oksana Dubrovina da kızı Elizaveta'nın suçsuz olduğunu, Stefania'nın sevgilisi Aleksey'e sadık olmadığını, bu sebeple kızının bir kıskançlık cinayetine kurban gittiğini iddia ediyor.

Kız kardeşlerin ikisini de tanıyanlar, Elizaveta'nın kardeşini kıskandığını, onun tarzını taklit ettiğini, saçlarının onun rengine boyadığını ve Stefania gibi davranmaya çalıştığını söylüyor.

Rusya